STOP A LAPSUS I CONCESSIONS

Entrenament eminentment físic del PROINOSA Igualada aquest dilluns. Això ha facilitat que David Càceres pugués participar amb normalitat en la sessió preparatòria ja que no ha hagut d'utilitzar el canell lesionat. De tota manera el capità de l'IHC ha avançat a la mevaweb que el descans li ha anat força bé: "Vaig una mica millor, si. Dimarts provaré a la pista. Això si, amb força compte". Després de l'apretada física la plantilla ha revisat els dos últims partits de la Ok Lliga, contra el Tenerife al Pancho Camurria i contra el FC Barcelona a les Comes. El diagnòstic general és que se segueixen fent massa concessions. El tècnic de l'IHC ha insistit que l'equip té lapsus durant els partits que els altres equips acaben aprofitant (la remuntada de l'equip canari fins a l'empat o els dos primers gols o els dos últims del FCB). I el sentiment global és que s'ha de seguir treballant fort en les setmanes que encara es disposen per intentar donar la sorpresa a Reus.

I és que aquest és l'objectiu final pel qual  treballa la plantilla. És la destinació real de desitjos i sacrificis dins el vestidor . Sense oblidar, és clar,  que el PROINOSA ha de disputar encara dos partits de la Ok LLiga, en els quals no s'hi juga res a efecte de classificació (si el Mataró i de retruc, l'Alcoi) . Però és que també estan en joc altres elements de prestigi i que també acaben definint una temporada com són per exemple el nombre de victòries aconseguides o el balanç de gols. I en aquest sentit, l'equip té un plus de motivació molt clar. I és que l'Oriol Bargalló està en disposició de batre el rècord de gols encaixats en poder de Jaume Llaverola des de la temporada 2002-2003 (amb 62 gols). Actualment l'IHC n'ha rebut 55 i per tant l'Oriol (i la defensa) tenen un marge de 7 gols en els dos pròxims partits per intentar millorar el registre. El que si que el porter igualadí ja ha superat són els seus propis números de les 2 temporades que porta al club  (74 i 78 gols) i es fàcil que quedi per sota dels 66 (temp 99-2000), 72 (2000-2001), 68 (01-02) o 63 (temp. 03-04). La fita ara és quedar-se per sota dels 62 i escriure una pàgina per la història en una temporada no massa bona (si més no, fins ara)

El PROINOSA es torna a entrenar aquest dimarts i ho farà també dimecres i dijous per preparar el partit de dissabte a Mataró, ajornat de la 29 jornada de la Ok LLiga (a les 9 amb arbitrtage de Molina i Gòmez.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *