CÀCERES, BAIXA PER MATARÓ

El PROINOSA Igualada ha fet aquest dimarts un treball específic tàctic amb la vista posada en l'estat dels dos jugadors que segueixen tenint problemes físics: Edu Fernàndez i David Càceres. L'Edu ha pogut aguantar sense ensurts la sessió preparatòria però aquest dimecres tornarà a ser examinat pels metges del club per comprobar l'evolució del cop que es va donar a Tenerife ara fa 18 dies i del que encara en pateix seqüeles, com els marejos que ha anat tenint en els últims entrenaments.

Per la seva banda el capità de l'IHC, David Càceres, està millor de la lesió al canell esquerre però és pràcticament segur que no podrà jugar dissabte al pavelló de Cirera contra el Mataró. Si que estarà a la convocatòria i s'acabarà equipant, però donada la falta de trascendència dels punts en joc (si més no per la banda igualadina) Tarrida el reservarà per evitar problemes majors. De fet Càceres ha reconegut que ara mateix no està en condicions de jugar. "He pogut entrenar però no puc xutar, em fa mal. Dissabte potser em vestiré però no jugaré". D'aquesta manera és pràcticament segur que Tarrida haurà d'introduir canvis al cinc inicial, ja que Càceres ha estat un fix en els equips de sortida durant tota la temporada. Per cert el Mataró també tindrà una baixa per aquest partit. De fet no és una novetat perquè Bartrés està lesionat des de fa algunes setmanes. A la capital del Maresme han tornat a aparèixer crides a l'afició a omplir el pavelló de Cirera conscient que l'equip encara necessita un punt per aconseguir la salvació matemàtica, cosa que suposaria el descens automàtic de l'Alcoi de Jordi Mellado

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *