L’EDU FERNÀNDEZ, TAMPOC

Eduard Fernàndez tampoc no podrà jugar aquest dissabte al pavelló de Cirera contra el Mataró. Els metges del club li han recomanat una setmana de repós perquè es pugui recuperar de les molesties (majoritàriament marejos) que encara arrossega del cop que va rebre a Tenerife ara fa ja 18 dies. Per aquest motiu l'Edu tampoc no podrà anar amb la selecció estatal al Torneig de Montreux que s'ha de disputar del 6 al 9 d'abril en aquesta localitat suïssa, que per cert també acollirà el Mundial d'aquest any. El seleccionador, Carles Feriche, ha convocat el davanter del Vic, Marc Torra, per substituir al màxim golejador igualadí, un fixe en les convocatòries de l'estatal dels últims anys. Amb la baixa de l'Edu, l'IHC es queda sense cap representant a la selecció estatal per aquest torneig oficial que ha de servir de preparació pel pròxim Campionat del Mon.

D'aquesta manera Albert Tarrida tindrà dues baixes molt importants pel partit de dissabte, Edu Fernàndez i David Càceres, dos jugadors que han fabricat la gran majoria dels gols de l'IHC aquesta temporada (un assistint i l'altre rematant). El capità ha tornat a entrenar-se avui, però l'han hagut d'infiltrar i com ell mateix ha reconegut ha vigilat molt les accions que feia amb el canell esquerre perque encara no està recuperat del tot. Amb aquestes dues absències Tarrida haurà d'introduir canvis al cinc inicial i de fet, podria necessitar convocar jugadors de la base  per completar la llista ja que només li quedarà un jugadopr sènior a la banqueta. Les baixes de Càceres i l'Edu afegeixen dificultats a un partit complicat que a Mataró es viu amb dramatisme . Els maresmencs encara no estan salvats i necessiten com a mínim un punt per poder respirar. Per això s'espera que hi hagi una bona entrada al pavelló de Cirera i un ambient molt pressionant per intentar aconseguir la salvació.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *