TARRIDA: DISSABTE VA SER EL PITJOR PARTIT DE LA MEVA VIDA. ARA HEM DE REACCIONAR

Arriba la setmana decisiva. Comença el play-off. Dijous a Reus, primer round. I el PROINOSA Igualada hi arriba amb la voluntat decidida de lluitar per donar la sorpresa, però alhora amb la necessitat d'esborar la mala imatge de l'últim partit de lliga a les Comes. L'obstacle principal a hores d'ara, apart del mateix Reus, són les lesions de Càceres i Edu Fernàndez. Tarrida però podrà recuperar Jordi raventós un cop complerta la seva sanció. Aquest dilluns i dimarts els igualadins faran els dos entrenaments previstos per acabar de preparar l'enfrontament contra el segon classificat de la Ok LLiga. Seran dos entrenaments en els quals Tarrida ja ha avançat que té la intenció de xerrar molt per tornar a recuperar dels seus jugadors la intensitat dels millors partits de la segona volta (contra Liceo o Reus per exemple)  superant la plaga d'empats que l'equip ha recollit en les últimes jornades. I és que en els últims 6 partits l'IHC només ha pogut sumar 5 punts producte de 5 dels 7 empats que l'equip ha obtingut en la segona volta. L'entrenador del PROINOSA exigirà una reacció als seus jugadors després d'una mala jornada de clausura de la lliga regular. Que per cert ha deixat dues notícies amb protagonisme igualadí. Una: Albert Folguera continuarà una temporada més a Voltregà. I dues: Jordi Mellado va rebre un homenatge dels seus companys i també de l'afició del Voltregà, precisament, quan va abandonar la pista ja que jugava el seu últim partit a l'Alcoi. Per ara no se sap el seu destí. Com tampoc no el té definbit el mateix IHC. Tot dependrà del que sigui capaç de fer contra el Reus. I això dependrà també de la capacitat del vestidor per recuperar l'instint gunayador que exigeix el seu tècnic Albert Tarrida.

P- Albert, no s'ha pogut complir el desig d'acabar la lliga regular amb bones sensacions de cara al play-off, no?

TARRIDA- No s'ha complert en absolut. Va ser el pitjor partit de la meva vida a nivell d'hoquei, sinceramet. Tinc poques paraules per buscar cap excusa. Hvia de protegir dos jugadors que no estan bé …

P- Potser aquesta podria ser aquesta excusa entre cometes que dèies, perquè són dos jugadors claus.

TARRIDA- No, no, no, no. No ha de ser cap excusa. Els 5 jugadors que teniem eren més bons que l'altre equip. És que no hi ha cap excusa. Els 5 jugadors que van jugar més minuts havien de donar molt més nivell. Perquè no el van donar?. No ho sé. No sé que dir-te. Estic indefens d'arguments. No vam estar a l'alçada en cap moment. ës complicat defensar el que es va fer dissabte.

P- No va servir per res pel partit contra el Reus, per tant? Com a toc d'alerta, potser?

TARRIDA- El que em preocupa és que treballar es treballa. Dissabte realment al David el vam protegir totalment i encara va ser el millor jugador i l'Edu, pobre va patir jugant. I si ha de patir no jugarà contra el Reus. Si ell no es troba bé, sentint-ho molt, el primer és la seva salut. Hem de fer el que sigui amb els metges per ajudar-lo. I si al final és un tema de vètigen, jo ho he patit i he estat 15 dies seguits al llit. Doncs si ell s'ha d'estar 15 dies al llit que s'hi estigui.

P- Li faran un scàner dimarts, no?

TARRIDA- Si, si. Ja li haviem fet una sèrie de proves i sembla que no ha evolucionat gens, no?.  Fins i tot pel que va comentar l'Edu es va trobar més malament que en el partit contra el Barça.

P- I el David. Evoluciona de la lesió?

TARRIDA- No tampoc. No pot xutar de cullera. Suposo que la gent ho va veure dissabte. No va xutar ni un sol cop quan va tenir oportunitats.

P- Ho va suplir amb intel.ligència, assistència, passis…

TARRIDA- Si, és clar, però perdem un tant per cent molt elevat del David. Però el que em deixa preocupat és l'actitud dels jugadors. Massa errors… ja en parlarem i espero que això serveixi com a toc d'atenció perquè individualment, tots, tots, cadascun d'ells són superiors a l'equip contrari i el parcial 0 a 3 que ens van fer no havia d'haver passat en cap moment.

P- Som en la setmana ja del play-off. Quin pla de treball teniu?

TARRIDA- Entrenarem dilluns i dimarts per preparar el partit. Evidentment aquí no podrem fer grans entrenaments físics. Serà més plantejar com anirem a jugar a Reus. Xerrarem molt, videos i … penso que l'estructura de treball que hem plantejat és la que s'ha de fer. Si un equip vols ser important i seriós s'ha d'entrenar fort com estem fent. Després ja es veurà si servim o no. Perquè al final haurem de dedicir si servim o no servim perquè la temporada ha estat dolenta.

P- Temporada que deixa un titular: 9 empats, 7 a la segona volta en la qual només s'han perdut dos partits però també només amb 7 victòries.

TARRIDA- Per tant vol dir que no ho hem fet bé. No ens hem d'amagar. Les temporades són com són i aquesta hem de ser molt crítics amb nosaltres. Cadascú ha d'agafar la seva responsabilitat i al final s'hauran de prendre les decisions corresponents, no?. S'hauran de fer els fitxatges que s'hagin de fer i s'haurà de fer el que s'hagi de fer. Però hem de ser molt crítics, molt. Perquè si no no s'avança. Hem de ser realistes i dir les coses com són. I el partit de dissabte va ser molt dolent. Raons? penso que no vam estar al partit en cap moment. I em sap molt greu per la gent que va venir. En un partit així: contra l'últim, un equip que ja ha baixat, que no ens hi juguem res. És difícil pels jugadors entrar dins del partit, però quan surts a la pista i veus que han vingut 400 persones… És que totes les persones que van venir els hauríem de fer una abraçada quan sortíen i donar-los les gràcies…

P- Doncs els hauria anat bé perquè es va sortir una mica decebut del partit

TARRIDA- No, evidentment. vens a animar al teu equip. Aquell nanos amb el timbal se'ls ha de felicitar i donar-los les gràcies per intentar que l'equip reaccioni. Em sap molt greu. MOLT GREU!. Una situació que quan estàs a la banqueta i veus que no rutlla i no pots fer massa coses perquè el David i l'Edu no estan bé. No hi ha el Jordi Raventós…

P- Vas posar Ton baliu de titular, el seu primer inicial en la seva carrera

TARRIDA- Si. És un premi pel Ton. I saben greu aquestes coses. Perquè si el partit hagués anat bé hagués pogut sortir i haguessim estat mínimament correctes els últims 3 minuts podria haver sortit fins i tot el juvenil, en Muntané, i és un reconeixement a la base. Bé. No ha pogut ser així. Demano disculpes a tothom. Soc molt conscient que dissabte no vam estar a l'alçada absolutament de res i que treballarem aquests dos dies el que puguem per intentar sortir el més bó possible de Reus i d'aquesta eliminatòria. Després del cop. De la sensació de tristesa absoluta tinc l'esperança que reaccionarem i que ho farem com els grans equips. Com dèia el nostre amic Ayats d'aquests partits al final ningú se'n recorda. Doncs trebalñlarem perquè sigui així i anar a Reus i donar la cara i demostrar que hem tingut un mal partit i que no passa res i que hem de seguir endavant.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *