L’EDU, PRÀCTICAMENT K.O PER REUS

La plantilla del PROINOSA Igualada ha fet autocrítica aquest dilluns en la primera sessió de preparació de la setmana. Amb la mirada posada en el primer partit del play-off dijous a Reus, Albert Tarrida ha analitzat amb els seus jugadors totes les errades que es van cometre en el partit de dissabte contra el Shum. El tècnic igualadí estava molt enutjat per la imatge que van donar els seus jugadors en aquest partit i els ha demanar una reacció com la que tenen els grans equips després d'una ensopegada. Una reacció que serà imprescindible per poder sobreviure a la pressió del pavelló roig-i-negre on l'afició local espera des de fa setmanes l'inici del play-off per poder treure's de sobre les males sensacions que els està deixant la temporada, malgrat haver aconseguit ja un títol com el de la Supercopa d'Espanya.

En l'aspecte esportiu els igualadins han treballat solucions tàctiques al tipus de joc de Reus, centrat en aquesta ocasió en la defensa. Tarrida tornarà a tenir el handicap de les lesions. Càceres té moltes possibilitats de poder jugar al Baix Camp perquè la seva evolució sense ser meteòrica si que és positiva. En canvi la impressió sobre l'Edu Fernàndez és molt més pessimista. El davanter no acaba de superar les seqüeles del cop de Tenerife i ara mateix té un 90 per cent de possibilitats de no poder jugar aquest primer partit del play-off. De fet aquest dimarts l'Edu se sotmetrà a un scàner per intentar descobrir que és el que li provoca aquest malestar i poder eliminar ja definitivament qualsevol possibilitat de lesió fins ara no diagnòsticada. Mentrestant els seus companys faran el segon i últim entrenament de la setmana a 72 hores de l'inici de la fase decisiva de la temporada.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *