CÀCERES: ESTIC MOLT MILLOR

El PROINOSA Igualada ha fet aquest dimarts el segon i últim entrenament de la setmana abans d'afrontar el primer partit del play-off de quarts de final contra el Reus. Un partit pel qual ja hi ha àrbitres. Serà la parella Valverde-A.Gòmez. Curiosament segons la FEP aquest darrer repetirà diumenge a les Comes en el segon partit de la fase fent tandem en aquest cas amb Molina.

Pel que fa a l'actualitat  del primer equip de l'IHC, si dilluns va ser el dia de l'autocrítica, aquest dimarts ho ha estat el de la motivació. El cos tècnic de l'Igualada, encapçalat per Albert Tarrida, ha incidit especialment en aquest aspecte que es considera fonamental per afrontar aquest play-off. El missatge és clar: Tot i que el Reus és el gran favorit, si l'equip juga concentrat des del primer minut te opcions de donar la sorpresa. De fet la premsa digital de Reus s'encarrega precisament de recordar que l'IHC li va remuntar a l'equip del Baix Camp una eliminatòria que perdia clarament per 2 a 0 (va ser el primer equip que ho va aconseguir en tota la història dels play-offs). Per aquest motiu demanen als jugadors de Barceló que evitin triomfalismes si volen superar uns quarts de final que qualifiquen de molt "interessants".

Queda clar, per tant que fins i tot a Reus mateix deixen la porta oberta a la sorpresa. Per obrir-la del tot els igualadins necessitaran jugar amb la màxima intensitat i més si han d'acabar superant algunes de les previsibles absències per lesió.

Res de nou i per tant tampoc de positiu pel que fa a l'evolució d'Edu Fernàndez, el màxim golejador de l'equip. En canvi si que hi ha notícies millors en relació al capità. David Càceres s'ha mostrat esperançat de poder ser al partit de dijous a Reus: "Estic molt millor. Em fa molt poc mal. Crec que dijous estaré a tope".

La cara més negativa de l'hoquei té avui nom d'un jugador que va passar per la base de l'Igualada Hoquei Club. Es tracta del porter de Sant Sadurní, Oriol Pons, que després de ser a l'IHC va fitxar pel Macarena de Sevilla i ara jugava al Contestà. Pons ha decidit abandonar aquest club alacantí de la Primera Divisió per impagament. El porter assegura que li deuen 7 mesos i la prima per l'ascens aconseguit la temporada passada.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *