EDU: SERÉ A REUS. NO SÉ COM. PERÒ HI SERÉ

Ha arribat el dia D. Arrenca el play-off. Són els partits pels quals l'equip ha estat treballant tota una temporada. Després de molts esforços, amb alegries però també decepcions, el PROINOSA Igualada s'ha guanyat el dret de participar-hi i els punts acumulats li han adjudicat un rival, esportivament molt atractiu. Ara toca disfrutar de la competició, del fet d'estar, aquest cop si, entre els millors i de les possibilitats de donar la sorpresa, que malgart tots els condicionants, existeixen i es poden fer realitat. Dependrà de molts factors, entre ells de l'actitud dels jugadors. I en aquest sentit agafa un simbolisme molt important que dos dels líders del vestidor, David Càceres i Edu Fernàndez puguin fer junt amb els seus companys tot el ritual previ al partit i no s'ho estiguin mirant des de la grada. Cap dels dos estarà segur al 100 per 100. però tot i això la seva presència suposarà una injecció de moral per l'equip en un moment difícil i trascendental. David Càceres ja va avançar a la mevaweb que podria jugar a Reus. L'Edu també ens avança que d'entrada i malgrat tots els problemes, es posarà a sobre la samarreta de l'Igualada Hoquei Club.

P- Edu, com estàs?

EDU- Encara tinc molesties. Els metges diuen que amb el temps ja se n'aniran anant, sense fer res. No hi ha una previsió de temps. Es curarà amb repós.

P- I aleshores estaràs a Reus?.

EDU- Com que em diuen que no pot empitjorar faré un esforç. Altra cosa és en quines condicions estaré. Quan jugo ho noto i el meu rendiment no és el mateix. Sigui com sigui estaré a disposició de l'Albert i ell haurà de decidir si puc ajudar o no. D'inici segur que no hi seré. I igual jugo 5 minuts com en jugo 10. Dependrà de com vagi el partit i de com ho estiguin fent els companys.

P- Aquesta setmana t'han fet un tac. Que ha dit?

EDU- Els metges diuen que tinc un vertígen posicional. El Tac era per veure si hi havia alguna lesió al cap o a la cara, però no n'hi ha cap. Segons m'han explicat, el que passa és que amb el cop es van desprendre unes particules a l'orella i al moure'm, depen de la posició, em creen vertígen. Per això se li diu vertígen posicional. Quan ho noto més és a la pista. Quan vaig pel carrer no, si no miro cap amunt o això. Però en el dia a dia no em molesta. En un partit on has d'estar tota l'estona a tope, se'm carrega el cap i em molesta força.

P- Com veus el partit contra el Reus i l'eliminatòria en general?

EDU- Home, la veritat és que no hi arribem en el millor moment. Per les lesions i per l'últim resultat, tot i que era en un partit intrascendent vam estar molt lluny del nostre nivell. Per tant, crec que hem de tocar de peus a terra. Juguem contra els segons i nosaltres hem estat 7ens. Ells són els favorits, però nosaltres anem amb la moral alta, amb ganes de donar la sorpresa i creient molt en les nostres possibilitats.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *