TARRIDA: HEM D’APROFITAR LA FORÇA DE LES COMES

El PROINOSA Igualada ha fet aquest divendres un entrenament de recuperació del primer partit del play-off de quarts jugat a Reus. Tarrida ha fet una xerrada tècnica sobre el partit disputat al Baix Camp, després s'han fet algusn exercicis de remats i entrades a porteria i també treball tècnic per modificar un servei de falta i per reforçar l'atac específic contra la defensa dels de Barceló. La plantilla és conscient que són davant d'una autèntica final i que hauran de fer un dels millors partits de la temporada per guanyar a l'equip roig-i-negre imbatut aquesta temporada contra els igualadins. Càceres que va jugar molts minuts a Reus està pràcticament recuperat de les seves molesties al canell esquerre i tornarà a liderar el joc ofensiu de l'equip. En el cas de l'Edu, en canvi, és molt probable que torni a tenir una presència testimonial també al segon partit. Els jugadors es concentraran diumenge a 2/4 d'11 per fer una sessió de vídeo abans de l'inici del partit, que arbitraran Molina i Gòmez (que repeteix). S'espera una bona entrada pel que és en definitiva una autèntioca final. De fet els aficionats que vagin a les Comes tindran alguns al.licients més. Per exemple podran emportar-se a casa el tercer número de la revista IHC que serà repartit durant el partit. També podran felicitar els integrants de l'equip júnior que acaben de protagonitzar una autèntica proesa com és la de classificar-se per la fase final del campionat de Catalunya tot i ser la gran majoria júniors de primer any. El campionat es disputarà el cap de setmana vinent a Vilaseca. De tota manera el futur més immediat passa irremeiablement per aquest segon partit del play-off contra el Reus. .   

P- Albert, bones sensacions de la imatge que va donar l'equip a Reus, no?

TARRIDA- Si, a diferència del dia del Shum de Reus si que n'he sortit satisfet. Hem estat bé d'actitud, de treball. Estàvem limitats ofensivament per la lesió de l'Edu però no vaig veure diferències entre els dos equips. Hi va haver molta igualtat. Una mica ha influit la pressió sobre els àrbitres que ens han perjudicat amb algunes decisions. No és que fossin errades molt grans, però si continuades.

P- I ara obligats a guanyar si o si.

TARRIDA- Si, no hi ha cap altre resultat. Jugarem a favor de les Comes i ho hem d'intentar aprofitar. I haurem d'apretar al màxim per donar a la pista la mica d'agressivitat en els metres finals que ens va faltar a Reus.Vam tenir més oportunitats que ells però no les vam aprofitar. Ara ho haurem de fer.

Per cert, les notícies de mercato tenen avui presència igualadina. Jordi mellado ha fitxat per una temporada pel Noia on hi substituirà a De Moya que ha fitxat pel Cerdanyola. L'equip del Vallés Occidental espera aconseguir l'ascens a la Ok LLiga i també ha fitxat com a entrenador David Bou del Vigo. Dos homes amb passat igualadí són també protagonistes d'un recanvi a una banqueta del Blanes. L'ex-Dream Team, Quim Lòpez deixa l'equip de la Selva i el seu lloc l'ocuparà un altre ex-jugador igualadí, Francesc Sucarrats. I parlant de tècnics, el setmanari Osona Comarca informa que Pujalte podria haver fet marxa enrera de la seva decisió d'agafar-se un any sabàtic i podria haver renovat per una temporada més amb el CP Vic

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *