MOLINA I GÒMEZ ELIMINEN L’IHC —2

JORDI BARGALLÓ

P- Els àrbitres han estat decisius. Dos gols fantasmes. Un l'han donat, l'altre no.

JB- Si, avui hem tingut aquesta mala sort que ja portem arrossegant a les Comes. Suposo que allà al pavelló del Reus hauria estat diferent. JO des d'on estava no ho he pogut veure bé però els companys al vestidor m'han dit que si, que havia entrat.

P- I a més la persecució de targetes que has patit.

JB- Si, la veritat és que l'arbitratge no ens ha agradat massa però també hem de tenir clar que si haguessim entrat alguna pilota més no hauríem arribat tan justos al final. Hem fallat una mica més del compte i això ens ha fet fora del play-off.

P- Si, si, però estavem dins amb el gol del Sergi. No és per buscar l'excusa dels àrbitres però avui ha existit i de manera molt clara.

JB- Si, però són coses en les quals nosaltres no hi podem entrar. Els àrbitres són el que són. Ja ho sabíem que aquest tio era un personatge però no vull parlar dels arbitres. L'Igualada ha donat una bona imatge i ens hem de quedar amb això. I treballar per l'any que vé donar als socis i aficionats les alegries que es mereixen.

P- Aquesta és la teva primera temporada. No ha anat com volíem. Però ara ha de continuar la progressió, no?

JB- Si, esperem que si. Aquesta temporada ha estat molt irregular. Vam començar un pèl malament, hi ha hagut canvis d'entrenadors, hi ha hagut moltes coses. La temporada que vé hem de començar més tranquils, preparar-la bé i esperar portar els èxits que es mereix l'Igualada.

P- Més enllà de resultats com t'has trobat en aquesta primera temporada aquí?

JB- Ara després del partit se'm fa difícil valorar-ho. El que si que puc dir, com ho he dit des del primer dia, que m'he sentit molt estimat per l'afició i que el Jordi Bargalló té ganes de tornar-los tot el que m'han donat.

SERGI MONTFERRI

P- Has viscut la jugada clau. El teu gol i els àrbitres fent-se els suecs. Era gol?

MONTFERRI- Si, crec que si. Tot el tram final del partit hem estat apretant. I en aquesta jugada, com a mínim jo, i els que estàvem aprop ens ha semblat que havia travessat la línia. La decisió és seva i l'hem de respectar però igual que han pogut veure la jugada del 1 a 2 aquesta també la podrien haver vist.

P- És estrany que un l'hagin vist tant bé i l'altre no?.

MONTFERRI- Si, la veritat és que si no. Jo he estat a les dues jugades. La de l'1 a 2 estava allà i en principi des que ha xiulat l'àrbitre m'ha semblat que no havia entrat. Ell ha decidit que si. I en canvi després ha estat tot el contrari. Contra aquestes coses no hi podem fer res. Nosaltres hem fet el nostre partit, hem tingut ocasions, hem treballat tot el que haviem preparat durant aquestes setmanes. I la veritat que al final no hem tingut la fortuna que ens ha faltat durant tota la temporada.

P- Tot i que ara costa, hem d'agafar el repte de donar als aficionats la temporada que vé, el que es mereixen, no?

MONTFERRI- penso que si. Les línies de treball són bones. El plantejament d'aquesta temporada ja era bó, a la pràctica no ens ha sortit bé. El treball però hi ha estat. Hi hem treballat dia a dia, ajudant-nos entre tots. Però la fortuna s'ha girat d'esquena. I res, ara a pensar la temporada vinent perquè tenim opcions per fer coses grans. Volem demostrar el nivell que té aquest Igualada.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *