CAMPIONAT DE CATALUNYA JÚNIOR. GEiEG 5 – IGUALADA 2. MASSA NERVIS

Els nois de Carles Solano no han tingut sort en el seu debut al campionat de Catalunya de Vilaseca. L'equip júnior ha perdut per 5 a 2 contra l'equip gironí del GEiEG. Els nervis han afectat moltíssim els igualadins, que són l'equip més jove del campionat. Els jugadors de l'IHC han quedat com encartronats, excessivament pressionats, i no han pogut desenvolupar el seu joc habitual. Els 2 gols de l'Igualada els ha fet Marc Povedano. El seu germà Albert ha estat el porter triat per Solano per aquest primer partit de la competició. La primera part ha acabat amb un ajustat 1 a 0 pels gironins. A la segona part han arribat els gols amb un parcial de 4 a 2 pel GEiEG. Ara els júniors de l'IHC hauran de recuperar-se d'aquesta derrota per intentar trobar la seva millor versió en un campionat que tot just acaba de començar. El seu pròxim partit serà aquest dissabte a les 12 contra el Noia. A la tarda els igualadins s'enfrontaran al Vilanova

GEIEG 5 (1/4)

IGUALADA 2 (0/2))  A.Povedano, T. Baliu, Raja, Truyols i M.Povedano (2), equip inicial. Casanovas, Massoni, Muntané. O. Martinez, Muntané i Povedano.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *