A Vilaseca, Noia 2 IHC1. Fregant l’empat

Bon partit dels júniors de l'IHC a la segona jornada del campionat de Catalunya a Vilaseca. Els nois de Carles Solano han donat una molt bona imatge i podrien haver aconseguit un empat davant d'un Noia que presentava 2 jugadors de la plantilla de l'Ok Lliga. Els igualadins s'han avançat en la primera part amb un gol de Raja, però a la segona els cavistes han aconseguit empatar i a falta de 3 minuts han  aconseguit el gol de la victòria.

Aquesta tarda l'IHC juga contra el Vilanova, un altre equip que encara no ha aconseguit cap victòria.

Noia 2 (0/2)

Igualada 1 (1/0) O.Martinez, Casanovas, Truyols, Baliu, M.Povedano-equip inicial. Raja (1), Massoni. Eloi Gual s'ha pogut incorporar avui a la concentració i M.Muntaner, que segueix amb molèsties pel seu accident de trànsit.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *