CAMPIONAT DE CATALUNYA JÚNIOR: VILANOVA 3 – IHC 2. BON JOC. RESULTAT INJUST

No estan tenint gens de sort els júniors de l'Igualada en la fase final del campionat de Catalunya que s'està disputant a Vilaseca, El handicap de ser l'equip més jove de tots els participants està castigant en excés uns jugadors que en aquesta segona jornada hauríem merescut millors resultats. Perqué igual que al partit del matí contra el Noia, a la tarda contra el Vilanova els bois de Solano també s'haurien merescut com a mínim un empat enlloc d'una altra derrota per la mínima. L'IHC ha tingut un mal inici de partit, 7 minuts dolents, i s'ha trobat amb un 2 a 0 en contra que l'ha obligat a anar a remolc. La primera part ha acabat amb un mínim 3 a 2 per l'equip del Garraf amb gols de Povedano i Muntané. Els 3 del Vilanova els ha fet un vell conegut dels igualadins, Iñaki, un noi que tot i ser de VIlanova va estar jugant a l'IHC quan era infantil.

A la segona part l'IHC ha posat setge a la porteria rival,  ha disposat de moltíssimes oportunitats, però no han aconseguit transformar cap de les accions d'atac claríssimes de qué ha disposat. D'aquesta manera s'ha escapat un altre partit i els júniors segueixen sense estrenar-se. Tothom tenia molt clar que ser en aquesta fase final era ja un premi i que sent pràcticament tots júniors de primer any es patirien resultats adversos (en aquestes edats una diferència d'1 o 2 anys són decisives). El que passa és que la que ja es coneix com la lleva del Ton forma un equip absolutament guanyador i un cop ja a Vilaseca han oblidat que són els babys i segueixen buscant el màxim sense mirar DNI. Per això les derrotes estan couent molt, tot i saber que és un any per agafar experiència. Un equip inconformista no accepta mai una derrota ni en circunstàncies clarament desfavorables. I més quan els resultats són tant ajustats com els que estant sent. Sigui com sigui els igualadins tenen aquest dissabte dues oportunitats per treure's el mal regust d'aquesta primera participació en una fase final júnior (n'hi hauran més, segur). Tot i que els dos rivals que els queden són dos dels millors equips del campionat. Al matí a les 12:00 contra el Barça i a la tarda a 2/4 de 6, últim partit contra el Voltregà.

VILANOVA 3 (3/0)

IGUALADA 2 (2/0) A. Povedano, Casanovas, Ton Baliu, Massoni i M. Povedano (1), equip inicial. Raja, Muntané (1) i Truyols. O. martínez, E. Gual, R. Hierro i J. Muntané.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *