CAMPIONAT DE CATALUNYA. FCB 5 – IHC 2. DE TU A TU AMB ELS CAMPIONS

Els júniors de l'Igualada HC segueixen sense obtenir el premi just a les seves bones actuacions al campionat de Catalunya de Vilaseca. Un altre cop han estat molt a prop com a mínim d'empatar i aquest cop contra el millor equip del campionat, el FC Barcelona que a falta d'una jornada ja s'ha proclamat campió de Catalunya. Els nois de Solano han donat una molt bona imatge, han jugat molt bé, li han posat molts problemes als capitalins que només han pogut marcar diferències en els últims minuts quan l'IHC ha anat a buscar el partit.

De fet tot podria haver estat diferent si l'arbitre del partit no s'hagués precipitat, com ella mateixa ha reconegut a la mitja part. Marc Povedano havia aconsegguit avançar als igualadins amb un gol que ha estat injustament anul.lat perquè la bola havia travessat completament la línia de gol. Aquest gol podria haver-ho canviat tot perqué l'Igualada estava jugant realment molt bé i el Barça no sabia com posar en marxa el corró que ha exhibit en la resta de partits. La mala fortuna ha fet que un minut més tard del possible 0 a 1 es passés a l'1 a 0, això ha obert la porta a la maquinària balugrana que ha acabat marcant dos gols més. Un resultat molt ampli en contra que no recollia l'excel.lent jocs dels nois d'Igualada.

Cosa que si que ha passat a la segona part., si més no fins als minuts finals  El júniors igualadins no han baixat el ritme i han protagonitzat una extraordinaria reacció fins al 3 a 2, amb gols de Muntané (que ja és el màxim golejador de l'equip en aquest campionat amb 4 gols) i de Ton Baliu, en una bola que ha acabat desviant un defensa. El partit ha entrat en els últims dos minuts amb el partit a l'aire. Els igualadins s'han llançat a buscar l'empat i els barcelonistes ho han aprofitat per marcar dos gols més que han maquillat en excés un marcador que no reflecteix la igualtat a la pista entre el millor equip del campionat i el més petit de tots els participants. L'equip que entrena Carles Solano està pagant, com era inevitable i perfectament previble, la diferència d'edat. De tota manera està deixant una molt bona impressió i amb una mica més de sort podria estar competint per llocs d'honor, ja que tret del Barça, els altres 4 equips estan molt ajustats. Un cop més s'ha de tenir en compte l'extraordinària gesta d'haver-se classificat per la fase final amb un equip tant jove. Els resultats no poden amagar la proesa ni tampoc entelar el magnífic futur d'una generació magnífica. Aquesta tarda la Lleva del Ton tindrà l'última oportunitat de seguir disfrutant d'una participació entre els grans que s'han guanyat a pols. Serà a partir de 2/4 de 6 contra el Voltregà.

FCB 5 (3/2)

IGUALADA HC 2 (0/2) A. Povedano, Casanovas, Ton Baliu (1), Truyols i M. Povedano, equip inicial. Raja, Muntané, Massoni. O. Martínez i E. Gual.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *