JÚNIORS DE l’IHC: LÍDERS EN ELOGIS, CAMPIONS DE FUTUR

Els júniors de l'Igualada HC han acabat el campionat de Catalunya celebrat a Vilaseca sense haver pogut aconseguir cap punt però en canvi encapçalant la classificació d'equip que ha merescut els millors elogis. Entre jugadors gairebé sèniors (la majoria són a mesos de passar a ser-ho) els joves d'Igualada han centrat tots els comentaris: per les seves qualitats actuals i per les futures que ja s'endevinen. L'IHC haurà passat pel campionat 2007 sense guanyar cap partit, veient com Barça i GEiEG obtenien el passaport pel campionat d'Espanya com a primer i segon classificat,  però, i això és el més important,  havent presentat la seva ferma candidatura a lluitar pel títol no només l'any que vé sino en les dues pròximes edicions.

Els jugadors de Carles Solano han tornat a perdre l'última jornada de la mateixa manera que en tots els altres partits: de manera ajustada (2 a 1) i donant una magnífica imatge malgrat la inferioritat física que marquen els anys de diferència. El rival, el poderós Voltregà, només ha pogut derrotar la Lleva del Ton per un mínim 2 a 1. Tots tres gols s'han marcat a la primera part, a la segona el marcador ja no s'ha mogut. El gol igualadí l'ha fet Marc Povedano que se'n va de Vilaseca com el màxim golejador de l'equip amb 5 gols (amb una mitjana d'eficàcia altíssima d'un gol per partit).

Voltregà     2 (2/0)

IGUALADA  1 (1/0) O. Martínez, Raja, T. Baliu, Truyols i M, Povedano, equip inicial. Casanovas, Massoni, Muntané, A. Povedano, E. Gual. Hierro i Muntané.

CARLES SOLANO

P– Extarordinari el paper de l'equip en un campionat amb equips "veterans" com aquest. L'important era ser-hi però ens hem quedat molt a prop de donar més d'una sorpresa.

SOLANO- Si, si, està clar. L'equip ja n'era molt conscient. Arribar aquí ja va ser molt important. La classificació ja va ser un premi perquè som un equip molt jove i mai no entren equips de primer any als campionats. Un cop aquí el nostre objectiu era disfrutar d'estar entre els 6 millors, era una recompensa pel treball que hem estat fent durant tot l'any. Volíem agafar experiència i veure els equips de tercer any. Però els partits s'han acabat decidint tots per la mínima i ens ha faltat una mica de veterania per acabar de remuntar alguns partits.

P– I és que la diferència física entre ser de primer any i de tercer és molt gran, no?

SOLANO– En físic és evident. Tant en força com en velocitat. També és cert que els nostres com que entrenen amb el primer equip i juguen a la catalana de preparació física estaven molt bé, però és clar… la velocitat, la força del passi la donen també aquests dos any de diferència.

P– I malgrat això hauríem d'haver acabat amb alguns punts i parlo en plural perquè s'ha estat a punt d'empatar o guanyar més d'un partit.

SOLANO– Si més no ens mereixíem guanyar com a mínim un partit. Amb el Noia a la primera part guanyavem per 1 a 0 i ens van marcar l'1 a 2 a falta de 2 minuts per acabar el partit, quan ja no teníem temps de recuperar-ho. Contra el Vilanova vam tenir 7 minuts dolents i ens van fer 3 gols. Després gairebé ho vam remuntar, vam fer 2 gols i en podíem haver fet més. la segona part va ser totalment nostra. Contra el Barça els teníem però se'ns van escapar al final. L'experiència dels altres equips i la nostra no és la mateixa i això també s'acaba notant de cara a porta. I també ens ha faltat la sort. Però estic molt satiosfet amb el sacrifici dels jugadors. Hem anat clarament de menys a més. I això s'ha notat en els comentaris de la gent. Tothom ha parlat d'aquest IHC tant jove però amb tant futur. I és clar sap greu no haver pogut estrenar-se. Però l'equip ho ha assimilat molt bé. Aquest any ho hem aprofitat per agafar experiència i treure'n conclusions. S'ha de venir i perdre campionat, per tornar i guanyar-los. Aquest campionat servirà pel de l'any que vé, per repetir i ser aleshores un dels aspirants.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *