EUSOL GROUP FITXA PER L’IGUALADA HC

La satisfacció per la convocatòria de diversos jugadors de l'IHC per les seleccions: O. Bargalló i M. Navarro per Catalunya (aquest dimecres han fet el segon entrenament a Sant Sadurní, mentre la resta de l'equip ha fet l'última sessió de preparació de cara al torneig del Vendrell ) i Edu Fernàndez per l'estatal,  ha quedat plenament completada aquest dimecres per la incorporació de l'empresa EUSOL GROUP com un dels patrocinadors de l'IHC per les pròximes temporades.

L'acte de firma de l'acord de patrocini s'ha fet a l'ajuntament d'Igualada en presència de l'alcalde Jordi Aymamí, del president del club Nando Fontanellas i de David Fernàndez Salmoral, màxim dirigent de Eusol Group. Després de l'acte oficial David Fernàndez ha explicat a la mevaweb les seves sencaions davant la nova etapa.

P- Com s'ha produit el contacte amb l'hoquei, i amb l'IHC?

DAVID FERNÀNDEZ SALMORAL- Com quasi totes les coses que acaben bé, va ser una mica de rebot. Vaig conèixer una persona relacionada amb l'Igualada i després de parlar d'altres coses vam acabar parlant d'hoquei i em va anar explicant tot el projecte i em vaig anar enganxant fins que al final em vaig decidir a afegir-m'hi també com a patrocinador. Tot gràcies a la il.lusió que hi vaig notar.

P- Un suport com el de la voistre empresa que ajuda precisament a fer augmentar encara més aquerst engrescament.

D. FERNÀNDEZ SALMORAL– Nosaltres, modestament, aportarem el nostre granet de sorra. En un esport amb molta vinculació al país i en un club històric, nosaltres hi volem participar. Amb aquest granet de sorra. Avui parlant amb el president em deia que finalment tot depèn de si la pilota acab entrant o no. ës cert. Al final són els jugadors els que ho han d'acabar tirant endavant. Però nosaltres tenim ganes d'estar al costat de l'equip i de participar en tot el que calgui.

P- Hi ha molta gent que diu, jugadors inclosos, que diuen que ja voldríen que començés la temporada.

D. FERNÀNDEZ SALMORAL- Si, jo també. Aviam si ja comença. Aquesta convinació de veterania i joventut sol donar fruits. Esperem l'inici de la temporada amb il.lusió.

P- Què és Eusol Group?

D FERNÀNDEZ- SALMORALÉs un conjunt d'empreses, 9 en total, que tenen com a activitat principal la promoció immobiliària. Eusol és l'empresa mare, amb 4 promotores immobiliàries i la resta d'empreses que també estan relacionades amb el sector. Bàsicament fem pisos. Treballem a Barcelona orientats cap al Maresme, a Calella, Mataró … i  ara estem fem promocions a Lleida i Guissona, començem a Andalusia i estem preparant l'entrada als països de l'Est, concretament a Romania. Hi ha una ciutat que es diu Clujnapoca, a la provincia de Sibiu, on hi volem fer algunes actuacions. D'aquí a poc hi hem d'anar. ës una ciutat amb diverses universitats i on hi volem fer una mica com amb l'hoquei, ajudar a la vida social de la ciutat.És una mica revertir a la societat part dels beneficis que obtens amb l'empresa.

P- És una mica com el model americà, no?. La gent que se'n surt sempre pensa en retornar part del seu èxit en la societat.

D.FERNÀNDEZ SALMORAL-  És que els americans, amb les seves coses bones i dolentes, van molt per davant nostre en molts aspectes. I aquesta idea de la part social del negoci és molt interessant. És clar que primer és un negoci, però després has de pensar en la societat on vius i mirar d'ajudar a projectes, a base de granets de sorra com el que ara fem amb l'hoquei.

P- Granets que acaben omplint el sac dels somnis. Esperem que disfruti d'una bona temporada i aviam si a final  li toca de passar per la dutxa després d'una alegria col.lectiva en forma de títol.

D. FERNÀNDEZ SALMORAL- Home, tant de bo!!. Seria la millor cosa de totes.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *