ESCRIVINT EL FUTUR

El futur s'escriu amb lletres diferents i en diverses línies, a moltes mans i amb un sol sentiment, amb diferents caligrafies però en un únic text, en un projecte que promet només i bàsicament treball, en paraules del mateix Joan Carles, però que alhora provoca bones i esperançadores sensacions. S'escriu el futur en la firma de l'acord de patrocini amb l'empresa Eusol Group, que s'incorpora a la magnífica alineació d' sponsors que han volgut jugar el partit al costat de l'IHC i la seva gent. Escriuen el futur els nous fitxatges que repeteixen un i un altre cop que per ells ja començarien l'stage. Escriure futur són també les anotacions, esquemes i calendaris amb els quals el nou staff esportiu del club està acabant de tancar l'estructura i el calendari de treball d'aquest estiu (altre cop aquí la paraula clau és treball, ja que la pretemporada serà més llarga i sobre tot molt intensa, que és com li agaden al nou entrenador del club, un home amb fama de molt pencaire).

I el futur (el de l'hoquei) també començarà a quedar més escrit amb la celebració del torneig del Vendrell que comença avui amb la participació del PROINOSA IHC. Els igualadins jugaran la primera de les semifinals a les 8 contra el Lloret dels ex-Dream Team, Guillen i Tibau, mentre l'altre aparellament enfrontarà a les 10  el Mataro del nou jugador de l'IHC, Marc Navarro, amb el Vilanova que està a punt de perdre un altre ex de l'Igualada, Joan Grassas, amb una oferta del Liceo sobre la taula. El partit pel 3er i quart lloc és jugarà dissabte a les 6 i la final a les 8.

Aquest és un torneig on el que menys importa són els resultats ja que el que es preten és posar a prova les noves regles que es volen incorporar a l'hoquei (i que ja va avançar la mevaweb ara fa uns dies) en enfrontaments amb nivell Ok Lliga. Si les regles passen aquest exàmen, ja només els quedaria una última prova al Torneig de Vigo perquè la comissió tècnica europea que està treballant per la modernització d'aquest esport presenti l'informe definitiu a aprovació del CERH. Si els terminis es compleixen les noves regles es podréin posar a la pràctica la temporada 2008-2009.

L'actualitat de l'IHC també té protagonistes a l'hoquei base, amb l'exitosa cloenda de les Trobades d'iniciació a l'hoquei patins- Anoia, Penedés i Garraf- que es va fer el dia 19 a les Comes. A les Trobades hi van participar 250 nens de 5 i 6 anys pertanyents a equips del Calafell,  Capellades,  Cubelles,  Masquefa, Monjos, Noia, Piera, Riudebitlles, Ribes, Sitges, St. Ramon, St. Josep, Torrelavit,  Vilafranca, Vilanova , Vendrell i l'Igualada Hoquei Club. El coordinador de l'hoquei base del club, Ramon Peralta, ha destacat que aquesta jornada "demostra que el futur està assegurat i que és un esport a l'alça com ho demostra la xifra de participants, i també de gent que hi ha volgut col.laborar, com els àrbitres, els pares dels minis d'Igualada, els treballadors del club, el Patronat Municipal d'Esports, el Consell Esportiu de l'Anoia… tots han col.laborat desinteresadament perquè aquesta jornada fos l'èxit que ha estat.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *