LLORET 2 – PROINOSA IHC 13. PLUJA DE GOLS AL VENDRELL

El PROINOSA Igualada s'ha classificat per la final del torneig de Vendrell, creat per provar les noves regles que es volen incorporar a l'hoquei patins. Els igualadins han guanyat per 2 a 13 al Lloret i s'enfrontaran a la final al Vilanova que s'ha imposat per 9 a 7 al Mataró de Marc Navarro. El partit ha estat marcat per l'experimentació de la nova normativa i per la recuperació de l'Edu Fernàndez que ha fet 4 gols, els mateixos que l'altre artiller de la tarda el Baba Raventós. Pel que fa a les noves regles ha destacat poderosament el nou sistema de llançament de penal: l'àrbitre no xiula sino que és el jugador qui arrenca la jugada amb el seu llençament. D'aquesta manera el porter es queda sense massa capacitat de reacció. La prova d'això és que dels 4 penals que s'han assenyalat tots 4 s'han marcat i de fet el Lloret només ho ha pogut fer des del punt de penal. En canvi la penalització d'haver de jugar en inferioritat quan es mostra una targeta blava no ha estat tant eficaç. Els 2 equips han rebut dues targetes blaves (provocades en la majoria dels casos per poder posar en pràctica la mesura) i només en una de les ocasions s'ha aprofitat per marcar. Ha estat en el 2 a 13  de Jordi Bargalló i només a falta de 10 segons per acabar el temps d'exclusió. En definitiva un partit de proves que ha servit també per donar l'alternativa a dos jugadors juvenils que han pogut debutar amb el primer equip: Francesc Sabater (ha jugat els últims 3 minuts de la primera part) i el porter Roger Hierro (que ha disputat els últims 10 de partit). Els dos jugadors juvenils han completat la convocatòria per l'absència dels júniors habituals que aquest divendres jugaven un partit trascendental per la permanència de l'equip de Primera Catalana. L'IHC ha guanyat per 6 a 3 al Martinenc, en un partit molt dur i d'aquesta manera ha evitat el descens directe. De tota manera aquesta perden la categoria 6 equips i el 7è per la cua promociona i els igualadins encara no poden respirar tranquils del tot. En aquests moments només queda una jornada i l'IIHC  juga a PIera.

LLORET 2 (1/1) Salvador, Martos, Guillen,  Garcia i Pelícano (1), equip inicial. Enrich, Gòmez (1), Crespo i Grau (ps)

PROINOSA IHC 13 (7/6) O. Bargalló, Càceres (2), Montferri, Edu (4) i Busquets (1), equip inicial. Raventós (4), J. Bargalló (2), Eloi, Sabaté i R. Hierro (ps)

GOLS: 0-1 Edu (m 2), 0-2 Edu, penal (m 7), 0-3 Edu (m 10), 0-4 Raventós (m 11), 0-5 Raventós (m 15), 1-5 Pelícano, penal (m 16), 1-6 Càceres (m 17), 1-7 Raventós (m 23). SEGONA PART. 1-8 Busquets (m 8), 1-9 Càceres (m 9), 1-10 Edu (m 10), 2-10 Gòmez, penal (m 15), 2-11 Raventós, penal (m 15), 2-12 J.Bargalló (m 20), 2-13 J. Bargalló, superioritat (m 24).

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *