VILANOVA 2 – PROINOSA IHC 3. UNA COPA DE FUTUR

El PROINOSA Igualada s'ha proclamat campió del Torneig del Vendrell després d'imposar-se al Vilanova a la tanda de penals (el partit havia acabat amb empat a 2). Els igualadins han estat superior als seus rivals i tot i que han hagut de recuperar per dos cops un marcador en contra, han pogut acabar emportant-se la Copa amb tota justicia. De fet ho hauríen pogut fer abans ja que l'IHC ha enviat 8 pilotes al pal. S'ha mantingut d'aquesta manera la malestrugança de cara a porta que ha perseguit l'equip durant tota la temporada i que només ocasionalment es va trencar ahir amb el 13 a 2 contra el Lloret. De tota manera si que es pot dir que els de tarrida han acabat aquest cap de setmana amb alguns dels seus fantasmes: Han guanyat per primer cop aquesta temporada al Lloret i al Vilanova i han aconseguit ser letals des del punt de penal. Ajudats per la nova reglamentació, que precisament es posava a prova en aquest torneig, l'IHC ha fet 4 gols en dos dies de llançament de penal. I en podríen haver estat més perquè dels 8 llençaments al ferro 2 ho han estat també des del punt de penal. Sigui com sigui el PROINOSA s'ha emportat el títol de campió d'un torneig que volia ser un simulacre d'un futur imminent. Esperem que el que acabi sent també és un bon presagi.

I això que el partit no ha començat bé pels igualadins. Ha estat el Vilanova qui s'ha avançat a través d'una acció de Ros. A l'equador de la primera part ha aconseguit empatar l'Edu (un altre cop el màxim golejador de l'equip) amb un llençament de penal. A la segona part s'ha repetit la història. Julivert ha avançat els del Garraf al minut 5. L'IHC ha buscat l'empat amb insistència. L'Edu i el Baba han enviat la bola al pal en 3 ocasions (en dos penals i una falta directa). El partit era obert, vertical, sense especulacions. Les ocasions sovinetajven. I ha estat en un contratac quan ha arribat el gol de l'empat. Sergi Montferri conduia una bola en contratac, s'ha inventat una gleba fortíssima desde línia exterior que ha batur Arellano, avui porter suplent del Vilanova. El marcador ja no s'ha mogut i s'ha hagut d'anar als penals. S'ha decidit no fer una sèrie de 5 per començar sino anar directament al llençament eliminatoris. Qui fallava perdia el partit. En realitat (i malgrat les noves regles) ha estat com sempre. Ha estat qui ha marcat qui ha guanyat. Després de 8 penals. L'Oriol Bargalló ha aturat els 4 llençaments del Vilanova, un dels quals del mateix Arellano. En canvi l'IHC ha enviat 1 bola al pal (altre cop Raventós), 1 a dins (en un remat de l'Eloi que els àrbitres no han donat per entendre que havia superat els 5 segons que es donen per llançar) i només 1 a fora (del gran Oriol, que també ha volgut provar allò que en un partit oficial segurament no intentaria mai). Ha hagut de ser l'Edu, qui fidel a la seva eficàcia habitual, marqués el gol que li ha donat la Copa al PROINOSA Igualada. El Mataró de Marc Navarro ha quedat tercer en imposar-se al Lloret per 6 a 4. Pel que fa a la valoració de les modificacions que es volen introduir a l'hoquei hi ha opinions per tots els gustos. De tota manera hi ha un fet inquestionable. S'han fet més gols que de normal (tret de la final). En total 46 gols en 4 partits, a una mitjana altíssima d'11.5 per partit. Ara caldrà seguir amb atenció quin es de les noves regles acaben prosperant. De moment l'IHC ja ha deixat clara la seva candidatura a treure beneficis de la modernització.

VILANOVA 2 (1/1/0) Viadel, Boira, Del Amor, Grassas i Julivert (1), equip inicial. Del Riu , Ros (1), Martínez i Arellano.

PROINOSA IHC 3 (1/1/1)O. Bargalló, Busquets, Càceres, Montferri (1), Edu (2), equip inicial. Eloi i Raventós. J. Bargalló no s'ha desplaçat per motius personals.

GOLS: 1-0 Ros, 1-1 Edu, penal. SEGONA PART. 2-1 Julivert, 2-2 Montferri. PENALS 2-3 Edu.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *