TITANS IGUALADINS

La plantilla del PROINOSA Igualada ja és plenament de vacances fins a l'inici de l'stage, el 30 de Juliol. Però a alguns jugadors els queda encara una última cita esportiva, que en aquests últims anys s'està convertit ja en tot un clàssic d'entrada a l'estiu. Parlem del torneig de l'Ok Titans que se celebrarà el dia 30 de juny i 1 de Juliol a les platges de Coma-ruga, al Vendrell. Tradicionalment Igualada ha participat intensament en aquesta fusió d'hoquei i espectacle, fins al punt que els primers guanyadors van ser dos igualadins, David Busquets i Jaume Llaverola, fent equip amb Gabi cairo. De moment aquest any ja s'ha confirmat la participació de dos jugadors de l'IHC: el capità David Càceres i el porter Oriol Bargalló, que formaran equip amb el jugador italià del Follonica, Enrico Mariotti. Per cert en aquesta tercera edició l'organització ha decidit crear la 1ª COPA CATALUNYA de Mini-titans. Hi haurà seus classificatòries en cadascuna de les 4 demarcacions del país i després es jugarà la fase final prèviament als partits dels jugadors d'Ok Lliga.

D'altra banda el club segueix la seva política d'establir convenis de col.laboració amb diveres entitats de la ciutat i la comarca. L'últim ha estat precisament el Consell Comarcal de l'Anoia. Segons explica La Veu Digital els presidents de les dues entitats, Nando Fontanellas i Joan Vich, han segellat un acord que li suposarà al club una aportació econòmica del Consell per 3 temporades, renovable anualment. A canvi el Consell Comarcal col.locarà el seu logotip a les lones de darrera la porteria en condició de patrocinador VIP i l'IHC incorporarà el lema "L'Anoia en viu" als impressos oficials del club, entre d'altres aspectes.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *