LA BASE DE TOT

 L'Igualada H.C. ha quedat enquadrat en el grup A de la Primera Catalana en el sorteig que s'ha fet a la seu de la Federació Catalana de Patinatge. Entre els rivals dels nois igualadins hi haurà finalment el Montbui, cosa que garantirà que hi torni a haver derbi, després del descens del Piera a Segona. De la resta d'equips que disputaran la competició en el mateix grup dels igualadins hi destaquen alguns històrics com el Flix, el Reus Ploms, el Barcino, l'Sfèric de Terrassa,  el Vilaseca o Sant Ramon de Vilafranca o els rivals d'Ok lliga Reus Deportiu o el Vilanova (segons equips). Això a més d'un equip amb un relació erspecial amb Igualada com és Bell-lloc (el poble dels llegendaris Folguera). A més dels ja esmentats l'IHC es trobarà l?Olesa, el Pla, el Corbera, el Sant Ramon de Vilafranca, el Monjos, Congrés, Cambrils i Caldes.

La llista de noms evidencia d'entrada que la pròxima 1ª Catalana serà una competició extremadament dura i més per un equip dels més joves de la categoria (format exclusivament per jugadors júniors del club. Per cert l'equip júnior és un dels 14 equips que tindrà la base de l'IHC aquesta pròxima temporada. Aquest dijous es va fer a la sala d'actes del Patronat d'Esports al Pavelló de les Comes l'acte de presentació de tot el planter del club, amb presència de jugadors, entrenadors, delegats, i pares. A banda de les qüestions pràctiques de plantilles, horaris i distribució de pistes també es va facilitar als assistents un document elaborat pel cos tècnic de l'entitat, encapçalat per l'entrenador del primer equip Joan Carles i el coordinador de la base, Ramon Peralta, sobre la filosofia que es vol implementar en la base de l'IHC, un any més la gran aposta del club. Aquests són els equips de l'Igualada Hoquei Club a falta de confirmar alguns últims noms i que es faci pública a l'assemblea una incorporació col.lectiva que es convertirà en una de les millors notícies, si no la millor, per l'hoquei a Igualada en els últims anys.

JUNIOR A: Albert Lopez, Joan Raja, Ton Baliu, Jordi Casanovas, Marc Muntané, Marc Povedano, Jordi Truyols, Joan Masoni. Entrenador: Carles Solano. Delegat: Llorenç Casanovas, Fidel Truyols.

JUNIOR B : J. Mª Ferrer, Eric Estrada, Ignasi garcia, David Llacuna, Joan Muntané, Pere vallés i Isaac Mateo. Entrenador: Sergi Punset. Delegat: Josep Garcia.

JUVENIL A: Borja Soriano, Xavier Tellez, Albert Vidal, Sergio Martin, Jordi Calduch, Nil Garreta, Josep Guixà, Raul Lopez, Pol Domènech, Josep Cazorla. Entrenador: Carles Piernas. Delegat: Jesus Lopez

JUVENIL B: Oscar Mur, Aleix Martin, Nil Burria, Marcel Pla, David Carles, Toni Vilamajor. Entrenador: Sergi Punset. Delegat: Pep Burria

INFANTIL A: Miquel Bars, Oriol Garrido, Gerard Marsans, Joel jaume Izcara, Albert Torra, Aitor Mondejar, Enric Vives, Aleix Vera, Alex Rovira. Entrenador: Francesc Fernandez. Degelat: Josep Garrido, Cesar Vives.

INFANTIL B: Albert Alonso, Marc Baldayo, Pol Guilera, Franc Domènech, Albert Torra, Marcel Monclús, Edgar Peralta, Francesc Rubinat Fontanellas, Jem Pol Abad, Joel Sebastian. Entrenador: David Espinalt. Delegat: Yolanda Taboada, J.Mª Abad.

ALEVÍ A : Cesc Figuerola Botet, Jordi Basols, Arnau Figuerola Botet, César Vives, Joan Torrella, Martí Dalmases, Eric Gual, Fran Rodriguez, Adrià Rodriguez. Entrenador: Sergi Ripoll. Delegat: Jordi Basols.

ALEVÏ B : Manel Del Valle, Pau Torra, Carles Guilera, Roc Rodriguez, Angel Castells, Ferran Sala, Roger Torra, Pol Bosch, J.Mª Sancho. Entrenador: Nestor Ramirez. Delegat:  Manel Del Valle, Angel CastellsBENJAMÍ: Toni Cervelló, Roger Bars, Carlos Sebastian, Jordi Méndez, Pau Dalmases, Victor Brosa, Adrià Sànchez, Arnau Parera, Bern Gabriel, Alvaro Ferrando. Entrenador Dani Lopez, Joan Muntané. Delegat: Agustí Cervelló, Olga Lopez.

PRE-BENJAMÍ A : Arnau Claramunt, Carles Callejón, Jesús Prieto, Bernat Yeste, Pol Marimon, Ferran Yeste, Albert Bru. Entrenador: Pep Torras, Eric Estrada.

PRE-BENJAMÍ  B : Oscar Martínez, Enric Sala, Alex Martínez, Santi Isaac Canals Alsina, , Eduard Torres, Joel Santamaria, Alex Nieto i Sergi Costa. Entrenador: Sergi Montferri, Ignasi Garcia. Delegats: Marc canals i Joan Costa.

Aquests són els poders de l'Igualada Hoquei Club: 12 equips, 93 nens, 32 entrenadors i delegats, que pujaran a 14 equips, 112 esportistes i 37 membres del cos tècnic quan la bomba informativa es faci pública a l'assemblea.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *