ASSEMBLEA I RIVALS EUROPEUS

Setmana decisiva per l'Igualada Hoquei Club amb la celebració, el dia 29, de l'assemblea general de socis a les instal.lacions del Cercle Mercantil . A les oficines del club hi ha aquests dies una intensa activitat perquè tot estigui a punt en el moment de la trobada amb els socis. La presentació dels nous fitxatges de l'entitat, Navarro, Marin, Tomàs i Coco Bariles, serà un dels ingredients més destacats de l'assemblea que tindrà encara un altre punt fort: la d'una incorporació col.lectiva que suposarà l'esforç més gran d'unitat al mon de l'hoquei igualadí de les últimes dècades. De fet amb aquesta unió l'equip recuperarà una secció que no tenia des de fa 26 anys.

A banda del que ja s'ha qualificat com a "bomba informativa" aquesta setmana el primer equip també haurà de saber de manera definitiva els seus rivals a la LLiga Europea. Els equips campions de les diferents lligues(sobre tot les menors)  tenen de temps fins el 30 de juny per presentar la seva renúncia. En cas contrari s'exposen a una sanció de 5.000 euros i un any de sanció federactiva. Un cop se sàpiga els equips que han acceptat de participar-hi es podrà determinar fins a quin lloc del rànking s'entra en aquesta edició de la màxima competició continental (el PROINOSA IHC té la plaça assegurada amb 7ª posició a la general acumulada). La Copa d'Europa d'aquesta temporada encara no, però la següent ja podria incorporar les noves regles que està estudiant el CERH. De fet les modificacions han estat presentades a Montreux amb motiu del Campionat del mon que s'ha celebrat en aquesta ciutat helvètica i que han guanyat de manera incontestable els 10 jugadors catalans de la selecció estatal, amb Suïssa com a autèntic conjunt revelació.  Les normes encara hauran de passar un altre exàmen al torneig de Vigo abans que el Comité Europeu es plantegi la seva aprovació. Per tant encara no és segur quines normes acabaran prosperant. Per si de cas des d'Igualada (un dels equips que les ha provat amb un millor rendiment) ja es presenten alguns suggeriments. És el cas per exemple del defensa del PROINOSA Sergi Montferri. Valoració positiva però amb ajustos:  "Si, si les normes noves bastant bé. Els cops que les hem fet servir semblava un joc més dinàmic. Però si vas perdent se't fa més complicat pel canvi del camp enrera. Segurament faria falta alguna mesura correctora que impedís que els equips es tiressin enrera constantment".

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *