BALIU: D’ENTRADA L’OBJECTIU ÉS FER PINYA PER CONSTRUIR UN EQUIP COMPETITIU

Ton Baliu disfruta de les seves primeres vacances després d'una temporada sencera amb el primer equip. No ha estat la temporada somniada però ell insisteix que de tot s'apren i que també les males experiències fan crèixer. El Ton es trobarà amb cares noves al vestidor i també amb il.lusions renovades, en un nou projecte dirigit per un entrenador, Joan Carles, amb qui comparteix l'honor de ser uns dels jugadors més joves de debutar amb el primer equip ( l'actual mister encara conserva el rècord absolut, mentre el Ton s'hi va quedar a prop ara fa un parell de temporades). A banda d'haver estat un jugador molt avançat en el temps, Carles té fama precisament de cuidar molt la base i de donar moltes oportunitats als jugadors del planter.

P- Que en penses dels nous fitxatges?

BALIU- La veritat és que no els conec massa, però pel que he vist i sentit els tres són molt bons fitxatges. El Marc Navarro és un jugador molt ràpid, amb canvis de ritme impresionants i un distribuidor de joc amb molta visió. El Raül Marin és un davanter pur, amb una eficàcia davant de porteria molt gran. Només cal veure les seves ultimes 2 o 3 temporades.  I d'en Lluís Tomàs, que és el que més coneixia per les estades, en puc dir que és un porter molt ràpid, àgil i que donarà molt nivell.

P- Que n'esperes de la pròxima temporada?

BALIU- Que hi segeixi havent bon rotllo entre tots, molta unió per tirar endavant sempre, i formar-nos com un equip competitiu per poder fer grans coses.

P- Que creus que ha passat aquesta temporada perquè les coses no hagin sortit?

BALIU- Un mal començament que va fer que les coses no anessin del tot bé. I a partir d'allà crec també que una mica de mala sort en alguns partits.

P- La pròxima temporada serà el teu segon any, amb un tècnic nou que t'ha elogiat diverses vegades, quines espectatives individuals tens?

BALIU- Individuals? Aprendre molt més de tots ells. Créixer com a jugador. Són tots molt bons i es pot aprendre moltíssim. A part d'això, intentar aprofitar tots els minuts de què disposi, i sobretot treballar fort als entrenaments per ajudar a aconseguir coses importants.

P-  Parlem de la base. L'any passat vàreu ser a la final de Catalunya i se us va destacar molt tot i que ereu els més joves. Aquest any sou més grans i teniu un reforç, el de l'Albert Lòpez. Com ho veus?

BALIU- L'any passat vam posar el llistó molt amunt, i hem d'intentar millorar-ho i tot. Serem casi els mateixos que aquest any, amb el canvi de porters i amb la marxa de l'Eloi. Hem d'intentar treballar fort, i lluitar partit a partit.

P- Molta gent creu que de l'equip en sortiran algun dels pròxims jugadors del primer equip. Tu també ho veus així?

BALIU- Per arribar lluny es necessita molt esforç. Ens falta aprendre força per poder-nos comparar amb ells, encara hem de créixer molt com a jugadors. Esperem poder arribar-hi tots.

P- I el Primera Catalana. S'ha patit fins al final. Ja se saben els rivals. Serà igual de difícil?

BALIU- I potser encara més i tot. Serem només els juniors (tant l'A com el B) sense l'ajuda de cap sénior. En aquesta categoria se n'apren molt. Són jugadors ja fets, i amb molta força. Ens costarà molt tirar alguns partits endavant, però esperem fer-ho una mica millor que la temporada passada, i no patir tant.

P– Que li diries a l'afició perquè s'animi amb l'equip de la pròxima temporada?

BALIU- Que nosaltres hi posarem tot el nostre esforç i ganes per aconseguir arribar lluny. Que hem d'anar partit a partit, i a poc a poc construir un equip per guanyar alguna cosa. Però de moment el més important és fer una bona pinya, i intentar que el public s'animi, i torni a omplir les Comes per ajudar-nos.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *