VACANCES PROGRAMADES

Els jugadors del primer equip afronten els seus últims dies de vacances lliures. No és que ja acabin el descans estival. És que a partir de dilluns, un cop superada l'assemblea de socis que tancarà oficialment la temporada, la plantilla del primer equip del PROINOSA IHC seguirà estant de vacances però ja haurà de seguir un programa de manteniment el.laborat pel nou preparador físic Americo Coco Bariles. Es tracta d'una taula personalitzada diària d'exercicis per cada membre de l'equip atenent a les seves característiques físiques i de recuperació. L'objectiu és que els jugadors arribin a l'stage el 30 de Juliol en les millors condicions perquè el treball que es faci a Viella es pugui aprofitar al màxim i doni rèdits suficients per una temporada molt complicada. Per aquest motiu la feina de manteniment inclou exercicis 5 dies de 7 la primera setmana de juliol i 6 les altres 3. A més el cos tècnic també ha proporcionat als integrants de la plantilla un pla d'alimentació que inclou pautes generals per aquest mes llarg d'aturada de competició. Amb tot això es preten lligar tots els caps perquè la desconexió mental absolutament necessària no vingui acompanyada d'una desconexió física excessiva.

Mentre els equips estan aturats a les pistes, l'activitat segueix als despatxos. Segons ha avançat l'emissora Rac-1 finalment el Negro Paez no fitxarà pel Reus sino que complirà un compromís anterior amb el Cerdanyola on es trobarà amb altres ilustres veterans, entre ells els ex-igualadins Jordi Guillen i Eloi Gaspar. De fet també des de Reus s'ha confirmat la noticia de manera indirecta. L'actual president de la secció d'hoquei roig-i-negra, Gerard Aragonés, ha anunciat el seu adeu per motius laborals. I en la roda de premsa ha reconegut que el Barça ha impedit el fitxatge del Negro.  Era una bona oportunitat. però el jugador tenia pactades unes condicions amb el Barça per a quan es retirés. El problema és que es va conèixer la notícia i llavors el Barça li va dir que podia fitxar per qui volgués menys pel Reus o li retirava la feina que li oferia. Una vegada més, el Barça ha impedit un fitxatge”(en referència a la mateixa operació que es va viure amb Miquel Masoliver aquesta mateixa temporada). D'aquesta manera sembla que es tanca definitivament un dels serials de l'estiu. I ho fa sense un fitxatge que hauria estat una autèntica bomba, com el de l'ex-entrenador del FCB, Carlos FIgueroa pel Sitges de la Primera Divisió. Allà s'hi trobarà amb diversos jugadors igualadins com Aribau, Renom o Riba.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *