TORNA JORDI BARGALLÓ

El retorn de Jordi Bargalló ha estat la notícia més destacada de l'entrenament d'aquest dilluns del PROINOSA Igualada. El davanter de sant sadurní va notar una petita estrebada muscular dilluns passat i ha estat tota la setmana descansant per precacució. D'aquesta manera Bargalló s'ha perdut els dos primers partits amistosos de l'IHC. El segon màxim golejador de l'equip la passada temporada ha treballat amb normalitat amb els seus companys i ara només haurà de recuperar la falta de ritme que li haurà provocat aquesta setmana d'aturada.

La sessió d'aquest dilluns ha tornat a ser eminentment tàctica. S'han treballat els contratacs i també s'han fet exercicis de defensa. L'entrenament, que ha estat seguit amb molta atenció pel vicepresident primer i responsable de la part esportiva Josep Maria Oller, ha acabat amb un partidet altre cop amb molts gols (5 a 1 final). Aquest dimarts els jugadors de Joan Carles tornen a tenir programa doble, amb treball físic al matí i entrenament tàctic i sessió de vídeo a la tarda. Tot plegat amb la vista posada en el pròxim partit de preparació dissabte davant d'un Cerdanyola que ja ha debutat també aquesta pretemporada, amb una victòria davant el Vilanova per 4 a 3 amb gols de l'incombustible Guillen, Plaza i Miras.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *