PREPARATS PER LA SELVA

El PROINOSA Igualada ha completat la seva preparació de cara al partit de la 12ena jornada de la Ok Lliga al Municipal de Blanes, capital de la comarca de la Selva. L'entrenament d'aquest dijous ha arrencat a la sala de vídeo. Després ja a la pista els jugadors de Joan Carles han arrencat practicant tennis amb l'estic per passar posteriorment a fer sèries de remats a porteria. També hi ha hagut temps per fer un repàs a qüestions de tàctica col.lectiva i finalment s'han jugat dos partidets de 12 minuts cadascun. En aquesta ocasió ha estat Pere Vallés, del júnior B el jugador de la base que ha ajudat al primer equip en l'entrenament.

La bona notícia l'ha donada el porter Lluís Tomàs que ja està totalment recuperat de les molesties que tenia als isquiotibials de la cama esquerra. Uns problemes que es van manifestar de manera més intensa ara  fa dues setmanes fins al punt que va haver de deixar d'entrenar alguns dies. Després i tot i que les molesties no se n'acabaven d'anar el de Tremp ha seguit treballant al mateix ritme que la resta de la plantilla. D'aquesta manera Lluis Tomàs ha seguit guanyant-se el reconeixement dels seus companys que tenen paraules elogiosos sempre que se'ls pregunta per la seva aclimatació al vestidor i al club.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *