LA PEDRERA, UN FUTUR QUE JA LLUITA PEL PRESENT

El tècnic del PROINOSA Igualada ja ha donat la llista definitiva de la convocatòria de jugadors pels partit d'aquest dissabte contra el Blanes, segon classificat de la Ok LLiga. Els júniors Joan Muntané i Jordi Casanovas ocuparan la plaça dels lesionats David Càceres i Jordi Bargalló, que segueixen la seva recuperació (i que pròximament poden donar bones notícies pel que fa al seu retorn a l'equip). És el primer cop que Muntané i Casanovas coincideixen al primer equip aquesta temporada. Jordi Casanovas va entrar a la llista del partit contra el Lleida però es va lesionar, un esquinç al lligament lateral extern , la mateixa lesió que Bargalló, i  va ser substituit per Truyols.  Ara gràcies a un taping ha pogut tornar a les pistes i de fet ja va començar a jugar amb el seu equip la setmana passada. Muntané si que va ser convocat pel partit contra el Lleida a les Comes. 

L'equip júnior ha estat,  en justicia, un suport essencial en un moment tant complicat com aquest per culpa de les lesions. Amb el seu sacrifici (els horaris d'entrenament coincideixen amb els de l'escola)  no només s'han pogut tirar endavant els entrenaments del primer equip a un alt nivell (imprescindibles per després poder tenir tensió de joc i intensitat en els partits) sino que han estat ajudant a l'equip també des de la banqueta, preparats per si Joan Carles els necessitava. De moment el tècnic igualadí ha convocat fins a 7 jugadors diferents de la base (tant del júnior A com del B). Contra el Lleida van ser Truyols, Raja i Muntané, contra el Mataró Massoni i raja, a Reus hi van anar Marc Muntané i Truyols i davant del Lloret va convocar Massoni i Raja. Això si només parlem dels partits, als entrenaments hi ha hagut també altres jugadors com el porter Albert Lòpez i fins i tot juvenils com Pere Vallés (i això si només repassem les 2 últimes setmanes). Sense ells el treball no hauria estat possible. Sempre es diu que ells són el futur, però quan se'ls necessita també ajuden a lluitar pel present. El gran moment de Ton Baliu els marca un camí que tots somnien de seguir.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *