BLANES 3 – PROINOSA IHC 1. DERROTA EN 64 SEGONS

Mal partit del PROINOSA Igualada a Blanes, poc incisiu ofensivament i amb excessives facilitats al darrera. De fet els 3 gols dels locals han nascut d'errades clares dels jugadors igualadins. Tot i que l'IHC ha arrencat força bé el partit aviat ha arribat el primer cop. Era el minut 4, els igualadins perden una bola a la zona de mitjos Armengol se'n va sol cap a porteria i bat Oriol Bargalló. Primer remat, primer gol. El PROINOSA ha encaixat amb serenitat el gol i ha seguit amb el seu joc. Fruit d'això ha arribat l'oportunitat d'un penal per una falta clara sobre Montferri. Raül Marin que ja estava preparat per entrar a pista, ho ha aprofitat per tirar el penal i batre a Freixes. Era també la primera bola que tocava en el partit. Com en tantes altres ocasions l'Igualada no ha sabut aguantar l'empat i l'1 a 1 ha durat molt poc. Només 26 segons. En una errada a la frontal de l'àrea. Una bola recuperada que es torna a perdre i que permet a Armengol fer el 2 a 1 en el segon remat. I per acabar-ho de rematar negativament. 34 segons més tard una bola que es perd en atac, un altre contratac del Blanes i el mateix Armengol afusella al segon pal. En 1 minut i  4 segons els de la Selva havien sentenciat el partit. Fins al final de la primera meitat l'Igualada només ha disposat d'una oportunitat, un penal sobre Marc Navarro que Marin no ha pogut aprofitar.

Pitjor ha estat el balanç de la segona part. D'oportunitat clara només una. Un penal molt ben executat per l'Edu Fernàndez al minut 7 que no ha estat gol per una absoluta mala sort. El davanter igualadí, que segueix jugant amb molesties, s'ha encarregat de llençar el penal que havein comés sobre ell. ha driblat el porter i ha enviat la bola a l'escaire. Amb tant mala fortuna que ha tocat a la creueta, ha anat a l'esquena de Freixes i se n'ha anat a fora. Una jugada inversemblant. Per cert un minut més tard els àrbitres han pitat un penal de compensació sobre Benito que l'Oriol li ha aturat al golejador de la nit, Armengol. A partir d'aquí ja no hi ha hagut més jugades de perill.

En resum partit per oblidar d'un Igualada que ara té el repte i la necessitat de tornar a guanyar a les Comes dissabte que vé al Vilanova.

BLANES (3/0) Freixes, Benito, Armengol (3), Raed i Ridaura, equip inicial. Lladó, Plaza i Viñas.

PROINOSA IHC (1/0) O.Bargalló, Montferri, Navarro, Busquets i Edu, equip inicial. Marin (1) i Baliu. Tomàs, Casanovas i Muntané.

GOLS: 1-0 Armengol (m 4), 1-1 Marín penal (m 15), 2-1 Armengol (m 15.26), 3-1 Armengol (m 16).

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *