JOAN CARLES: HEM DE SEGUIR LA LÍNIA DE MATARÓ I REUS

El PROINOSA Igualada torna als entrenaments aquests dilluns amb l'atenció totalment centrada en el partit de dissabte a les Comes contra el Vilanova. Després del desplaçament a Blanes on no va ser possible obtenir cap punt ara els igualadins els buscaran amb l'ajut del públic davant d'un rival que també arriba molt necessitatt després de la derrota a casa contra el Reus per 0 a 4. L'IHC està a l'espera de rebre notícies esperançadores dels dos lesionats, David Càceres i Jordi Bargalló, mentre un altre dels homes bàsics en l'equip com Edu Fernàndez segueix arrossegant molesties. Tot i que el retorn del capità i el golejador estan cada cop més a prop com a mínim hauran de passar encara dues o tres setmanes i per tant Joan carles haurà de seguir afrontant partits i entrenaments amb una plantilla més reduida, amb el suport sempre encomiable, això si, dels equips júniors. Vista la trascèndència del partit  de dissabte queda clar que l'equip necessitarà més que mai el suport del públic de les Comes per poder superar un Vilanova sempre incòmode. A aquest objectiu dedicarà atenció i intenció la plantilla arlequinada durant tota la setmana.

P- Joan, Blanes ja ha passat, ara toca concentrar-se en el Vilanova.

J.CARLES- Si, si. A Blanes vam estar bé a l'inici, vam entrar bé al partit però vam tenir 2 minuts que no vam estar encertats i a partir d'aquí ja va ser complicat remuntar davant un rival que té molt ofici i que per alguna cosa van dels primers. Ara ens hem de centrar en la línia que hem agafat. Hem de ser molt humils, saber que tenim limitacions per les lesions i precisament per això hem de tenir solidesa en la nostra línia de joc i seguir la dinàmica que portem últimament. Seguir com el dia del Mataró, o contra el Reus o el Lloret. Agafar les coses positives que vam fer aquells dies i millorar en el que vam fallar.

P- I això davant un Vilanova que ara mateix és un rival directe.

J.CARLES- Si. si. És un partit molt important. Potser no decisiu però si molt, molt important. Nosaltres hem de fer el màxim per estar al 100 per 100. Hem de seguir millorant

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *