JORDI BARGALLÓ ES TORNA A POSAR ELS PATINS

El davanter de Sant Sadurní ha protagonitzat la notícia positiva del primer entrenament del PROINOSA IHC d'aquesta setmana. Bargalló s'ha posat per primer cop els patins des de la seva lesió ara fa més de 3 setmanes. El 9 de l'IHC ha començat a patinar, encara amb la genollera posada, i segons explicava ell mateix notava bones sensacions. Fins i tot s'ha permés de fer alguna frenada de prova. D'aquesta manera Bargalló comença el compte enrere per poder tornar a la pista al costat dels seus companys. Un compte enrera que Càceres també pot començar a fer a les próximes hores.  La seva reincorporació no serà immediata però com a mínim suposa un canvi de tendència en la mala sort que està perseguint l'equip en aquesta primera volta. Edu Fernàndez és una de les últimes víctimes d'aquest infortuni ja que les molesties que arrossega des de fa 3 setmanes no acaben de remetre. Per aquest motiu s'ha preferit que aquest dilluns tingués descans. Arran d'aquesta absència a l'entrenament només hi han pres part 8 jugadors (entre ells el júnior Jordi Truyols). La sessió ha arrencat amb una xerrada tècnica, després s'han fet exercicis de remat, entrenament específic als porters, treball de tàctica individual i un partidet de 3 contra 3. Aquest dimarts seguirà el treball de preparació de cara a la visita del Vilanova a les Comes, un altre partit complicat per l'IHC encara amb l'equip amb dèficit d'efectius per les absències.

Les que arrosseguen superàvit de resultats són les noies dels dos equips femenins de l'Igualada HC. 3 victòries en 3 partits. El  DYSER-Totgraf IHC A segueix inflexible la seva particular persecució del líder, el Voltregà. Divendres van aconseguir una victòria d'infart (5 a 4) contra el Mataró i diumenge ho van rematar amb un 2 a 0 davant del Vic.

Divendres l'IHC A va donar una lliçó de reacció i cortage. Fins a 4 vegades es van avançar les visitants en el marcador (0 a 2, 1 a 3, 3 a 4) , però les igualadines no van defallir i van acabar remuntant en un minut i mig.

DYSER-Totgraf IHC A 5 (2/3) Laura Balaguer, Maria del Moral, Marta Soler (3), Maria Díez (2), Anna Gil, Jordi Galan, Ivonne Copoví i Silvia Borràs.

MATARÓ 4 (3/1) Marta Bartrés, Tània Pardo (3), Anna Aguilar, Gemma Casanova, Ivet Comas, Anna ESpriu, Sofia González, Anaïs Ramirez, i Elisabeth Gurri.

GOLS : 0-1 Tània Pardo (m. 5.10), 0-2 Tània Pardo (m. 12) 1-2 Maria Díez (m 13.35), 1-3 Tània Pardo (m. 14.21), 2-3 Marta Soler 2-3 (m. 15.21). SEGONA PART: 3-3 Marta Soler (m. 8.35), 3-4 Anna Espriu 3-4 (m 11) 4-4  Marta Soler (m 16.39) i 5-4 Maria Díez (m 18.09).

Menys de 48 hores despres les noies de l'A van seguir demostrant que són candidates a disputar tots els títols en joc imposant-se per 2 a 0 al Vic.L'equip igualadí va dominar en tot moment el partit davant un quadre osonenc que ho refiava tot a la defensa i el contratac. Un extraordinari gol de Marta Soler i un molt oportú de Maria Diez a falta de 30 segons pel final de la primera part van decidir un partit que a la segona part va ser una exhibició de joc, tant en defensa com en atac, de les igualadiones. Sense premi del gol, això si, per la gran actuació de la portera visitant.

DYSER-Totgraf IHC A 2 (2/0) Laura Balaguer, Maria del Moral, Marta Soler (1), Maria Díez (1), Anna Gil, Jordi Galan, Ivonne Copoví i Silvia Borràs.

CP VIC 0 (0/0) Mercè Ribas, Marta Mompart, Emma Corominas, Maria Ferron, Paula Torner, Iolanda Font, Blanca Soldevila i Silvia Jurado.

GOLS: 1-0 Marta Soler (m. 10.54), 2-0 María Diez (m 19.27)

El cap de setmana que vé les noies de l'A tornaran a jugar dos partits. Diumenge a la tarda a les 5 a les Comes contra el Sant Cugat i dilluns a les 10 de la nit a Castellar del Vallès, en un altre partit ajornat amb motiu de l'Europeu de seleccions.

També l'Igualada B ocupa posicions capdavanteres. L'equip està en una línia de joc ascendent i això es va notar enfront del Reus Deportiu, en el primer partit de la segona volta. A la primera part el corró no es va traduir en gols (només 1) per falta d'encert en els metres finals i per la bona actuació d'Anna Escofet, la portera roig-i-negra. A la segona part l'equip va sortir revolucionat, amb molta més pressió i rapidesa al davant. Els gols es van anar succeint i la victòria no va perillar ni amb els dos gols de les visitants en dois contratacs provocats per pèrdues de bola a la zona de mitjos.

DYSER-Totgraf IHC B 5 (1/4) Teresa Bernadas, Carla Calleja (2), Raquel Bernadas (2), Mònica Morros (1), Rut Moya, Laura Flores, Loide Egea, Sabina Alamillo i Esther Alamillo.

REUS DEPORTIU     2 (0/2)  Anna Escofet, Laura Domingo, Teresa M. Barberà, Marta Colom, Mònica Colom (1), Anna Garcia (1) , Raquel Castellví, Maria Saldaña i Alba Bonillo.

GOLS: 1-0 Carla Calleja (m 4.54). SEGONA PART. 2-0 Mònica Morros (m. 0.46), 2-1 Mònica Colom (m 2.49), 3-1 Carla Calleja (m 9.55), 4-1 Raquel Bernadas (m 16.41), 4-2 Anna Garcia (m 18.43), 5-2 Raquel Bernadas (m 19.50).

El pròxim partit de l'IHC B serà diumenge a les 11 al pavelló de les Casernes contra el Vilanova.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *