100.000 MEVAWEBS

La mevaweb, el diari digital del PROINOSA Igualada Hoquei Club, ja ha superat els 100 mil visitants. En realitat va ser la matinada de dilluns a dimarts quan es va superar aquesta xifra que aquell 12 d'Octubre del 2004, dia en que va començar a funcionar, semblava inabastable. Són els cent mil de l'hoquei. Cent mil conexions amb el nostre club, nascudes del sentiment en la majoria dels casos o de la necessitat d'informació, Una onada que no s'atura. A l'hora d'escriure aquesta crònica ja en són 100.116 per exemple. I la voluntat és de seguir creixent. Seguir sent la veu de l'IHC al mon a través d'internet.

100 mil visites que transformem en 100 mil desitjos de sort a David Càceres. El capità del PROINOSA IHC té visita aquest dimecres amb el traumatòleg Xavier Mir, el metge que el va operar el passat 11 d'Octubre. De la revisió en podrien sortir bones notícies sobre el retorn del capità a l'equip després d'un mes i 17 dies de baixa. Si es confirmessin les bones previsions, Càceres s'afegiria a Jordi Bargalló que dilluns ja va començar a posar-se els patins, amb l'aventatge que el capità de l'IHC tindrà amb tota seguretat un procés de reincorporació més ràpid ja que durant tot aquest temps no ha hagut d'aturar la seva preparació física.

La plantilla de l'Igualada espera aquestes notícies mentre aquest dimarts han seguit treballant, bàsicament l'aspecte físic, de cara al compromís de dissabte contra el Vilanova. Això mentre aquest dimarts arribava una altra sorpresa a la OK LLiga. Ha estat en el Lloret-Reus ajornat en el seu dia pel mal estat de la pista. Els de la Costa Brava han guanyat per 6 a 4 (el Reus s'havia posat 0 a 3 al primer quart d'hora) i d'aquesta manera s'atançen a la Copa del rei d'Igualada. En canvi a Reus tornen a sonar amb insistència els rumors d'una destitució de Manel Barceló com a tècnic roig-i-negre.

Per cert, la notícia de la concessió de l'organització de la Copa del Rei a Igualada es manté com la més visitada en la història d'aquests 3 anys i 1 mes de mevaweb. L'Estat Espanyol (el sistema de verificació de visites no diferencia el Països Catalans dels accessos fets des de la resta de l'Estat) és el que s'emporta un volum més alt del moviment de la pàgina, 94.176 visites. Darrera hi ha Portugal i França amb prop d'un miler i els EE.UU que han conectat amb la mevaweb 622 cops.  A tots, moltes gràcies. La mevaweb seguirà com fins ara, dia a dia al costat de l'equip i amb el somni de poder escriure pàgines cada cop més intenses i il.lusionants.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *