TREBALL DOBLE

El PROINOSA Igualada ha redoblat el treball de preparació pel partit de dissabte a Tenerife on els de Joan Carles intentaran que el Pancho Camurria deixi de ser l'única pista de la Ok LLiga on no hi han pogut guanyar mai. I això de redoblar no és una manera de parlar. I és que aquest dimecres els jugadors han multiplicat per dos la feina, ja que hi ha hagut doble entrenament (amb sessions de matí i tarda). L'equip ha pencat de valent amb el suport dels júniors Joan Raja, que subtituia al lesionat David Busquets, i del porter Albert Lòpez. Per cert l'elèctric també ha treballat aquest dimecres. El Busqui ha entrat ja plenament en la fase de recuperació de la seva lesió al peroné.

Aquest dijous la plantilla del primer equip de l'IHC farà lúltim entrenament de la setmana. Divendres a la tarda toca tornar a agafar l'avió i anar a buscar unes altres illes que s'espera que aquesta vegada si que siguin afortunades. Davant es trobarà un Tenerife fort a a casa (dels 10 partits que ha jugat al Camurria, el Tenerife n'ha guanyat 5, n'ha empatat 3 i només n'ha perdut 2. Ha fet per tant 18 punts dels 30 possibles, amb 35 gols a favor i 27 en contra). És per tant un equip amb un altíssim rendiment a la lliga i que a més, apareix reforçat moralment per l'accés als quarts de final de la Copa de la Cers (els chicacherros van eliminar el Voltregà d'Albert Folguera per un global de 4 a 3).

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *