CAP A LES CANÀRIES A QUADRAR ELS NÚMEROS

El PROINOSA Igualada ha tancat aquest dijous la seva preparació pel partit de dissabte a Tenerife. Ho ha fet amb un entrenament molt competitiu, en el qual s'ha vist als jugadors explosius físicament i molt animats. Al vestidor hi ha moltes ganes de lluitar al màxim per trencar les estadístiques de les 7 visites que ha fet fins ara l'equip al Pancho Camurria. (3 derrotes i 4 empats, cap victòria). Jordi Truyols ha estat el jugador convocat per aquest quart entrenament de la setmana. L'expedició sortirà aquest divendres a la tarda cap a les Canàries. El partit està programat per les 6 de la tarda hora Canària, les 7 a Catalunya.

A Tenerife mentrestant una part important de l'atenció informativa es desvia aquests dies cap a la possibilitat que el club chicharrero demani ser la seu de la Final Four de la Copa de la Cers que s'ha de celebrar a l'abril. De moment els canaris ja han accedit als quarts de final on es trobaran amb l'equip francés de La Vendeene . El debat se centra sobre tot en l'entorn del Pancho Camurria. En el fòrum del web del club,  la majoria de socis asseguren que està molt deixat i ple d'escombreries i demanen a l'ajuntament que ho neteji i condicioni per poder tenir possibilitats reals de resultar elegits.

Tot i que el primer equip del club juga aquest cap de setmana a molts quilòmetres d'Igualada, les Comes també tindran un partit sènior de la màxima. Serà en categoria femenina. El DYSER-Totgraf IHC A rebrà al polèmic Vilanova diumenge a 1/4 d'1 del migdia. La polèmica neix pel partit de la primera volta entre el Vilanova i l'Sfèric de Terrassa quan les egarenques es van presentar sense portera i van acceptar de jugar amb una portera del Vilanova amb el permís de l'àrbitre, que després va accpetar de posar en acta un resultat que no era el que en realitat s'havia produit, irregularitats per les que en principi ja hi ha hagut sancions. El Vilanova intentava aleshores aconseguir el passaport directe per la Copa de la Reina que es va adjudicar finalment l'IHC gràcies a un empat a la pista del Noia. Ara les del Garraf segueixen perseguint la mateixa fita, ja que encara queda una plaça per adjudicar entre les 8 que prendran part en la fase final d'aquesta competició. Tòt això fa que aquest partit sigui de la màxima rivalitat. El tècnic igualadí Xavi Claramunt podrà disposar de totes les seves jugadores, que aquesta setmana per cert han estat treballant a les ordres del coordinador de l'hoquei base, Ramon Peralta.

I encara una cosa més sobre aquesta Copa de la Reina que s'ha de celebrar a Sant Sadurní els dies 23 i 24 de Febrer. Ja se saben els horaris dels partits. Les eliminatòries de quarts es jugaran dissabte al matí (de 9 a 2 del migdia). A partir de les 4 començaran a jugar entre ells els equips que hagin quedat eliminats al matí i finalment es disputaran les dues semifinals. Diumenge a les 9 es jugaran les posicions del vuité al tercer lloc i la gran final serà a la 1 del migdia, tot i que aquest últim punt encara ha de ser confirmat plenament per la comissió organitzadora del campionat. L'altra incognita és quin equip acompanyarà als 7 ja classificats: DYSER-Totgraf IHC A, Noia, Voltregà, Biesca de Gijon, Alcorcon, Raxoi de Santiago de Compostel.la i Ureca de Vigo.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *