L’HORA CANÀRIA

El PROINOSA Igualada ja és a Tenerife on espera l'hora d'inici del partit (6 hora canària, les 7 a Catalunya) contra l'equip chicharrero, amb qui ara mateix estan empatats a 29 punts en la classificació i que ja va guanyar a les Comes a la primera volta per la mínima. L'expedició igualadina ha arribat a l'aeroport de Tenerife a les 8 del vespre, després d'un de 3 hores i mitja de durada. Els jugadors s'han instal.lat a l'Hotel Contemporaneo, situat a Santa Cruz de Tenerife a un carrer amb nom de mal record, rambla del general Franco.

L'IHC arriba a les Canàries buscant que sigui ja la seva hora. Els jugadors estan amb ganes de lluitar per la primera victòria de la història al pavelló Usos Múltiples Pancho Camurria. Un pavelló amb mal record especialment per alguns jugadors de la plantilla, com el sempre decisiu Edu Fernàndez que s'hi va lesionar de manera accidental en lúltim partit jugat a les canàries el 10 de Març de l'any passat, en una topada amb el seu company d'equip Jordi Bargalló. Aquesta lesió li va durar ben bé fins al final de temporada i que li va impedir d'anar al Mundial de Suïssa amb la selecció estatal, tot i que era un dels fixes pel seleccionador.

Ara l'Edu torna a la pista on es va lesionar. Un Pancho Camurrias que malgrat tot no se li ha donat malament en les últimes visites. De fet ha marcat les últimes 2 temporades. El dia de la lesió, la temporada passada,  l'Edu va fer un gol de penal (era el momentani 1 a 3, el partit va acabar 3 a 3) i l'any anterior també va marcar l'únic gol dels igualadins en aquell 3 a 1 advers. Precisament de l'efectivitat dels homes ofensius del PROINOSA en dependrà la possibilitat de treure rendibilitat de la bona defensa que l'equip està fent en els últims partits (1 gol en els últims dos enfrontaments contra Vic i Cerdanyola). De moment l'Edu porta dos partits seguits marcant, mentre que el Räül amplia la marca fins a 4 (amb un total de 5 gols). Jordi Bargalló va fer el seu últim gol en la magnífica victòria contra el FC Barcelona, encara que per la seva espectacularitat aquell gol ben bé valia per tota una temporada. Enfront tindran un bon porter, l'italià Edy Nicoletti, que porta encaixats 61 gols, 27 dels quals a casa. I és que els canaris són el 14è equip que més gols encaixa com a locals, però alhora són els quarts més golejadors superats només per Barça, Reus i Liceo.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *