TENERIFE 0 – PROINOSA IHC 1. ADEU AL MALEFICI.

El PROINOSA Igualada ha trencat la maledicció que el perseguia a les Canaries i a la novena ha pogut guanyar el seu primer partit al Pancho Camurrias. I ho ha fet just la temporada que els chicharreros havien aconseguit la primera victòria de la seva història a les Comes. D'aquesta manera els han tornat el cop i han eliminat una última barrera, la de l'única pista on l'Igualada no hi havia guanyat mai.

Els de Joan Carles han fet un partit molt seriós i ple d'inteligència. Conscients que el Tenerife és un equip que aprofita molt bé les contres però que li costa construir joc, els igualadins no han buscat tenir la bola com fan sempre, l'han cedit al contrari, han estat molt intensos en defensa i atents en la zona de creació (no han cedit més que 2 contratacs) i han basat l'ofensiva en les contres pròpies. En els últims minuts les bones intervencions d'Oriol Bargalló (que ha aconseguit el seu segon zero consecutiu)  han acabat d'ajudar a l'equip en la missió d'esmicolar les estadístiques a Tenerife.

GOL 3.099

El PROINOSA ha anat de mensy a més, ha començat una mica precipitat però aviat ha savut posar el partit on més li convenia. A mesura que anaven passant els minuts els igualadins han començat a acumular ocasions de gol. En una d'elles Jordi Bargalló, un dels més incisius en aquest partit,  ha fabricat un gol marca de la casa. Ha estat la brillant culminació d'una llarga jugada d'atac, Bargalló ha entrat per la banda, ha driblat dos rivals, ha afrontat el porter italià del tenerife, Nicoletti, l'ha regatejat cap al pal curt i ha enviat la bola a l'altre pal. Un gran gol, el seu 7è a la lliga i el 3.099 de l'IHC a la màxima categoria, segons s'ha encarregat de recordar Manel Buron en la seva transmissió de Ràdio Igualada. El següent gol havia de ser un gol històric. Però de moment no l'ha marcat ningú. Tot i que l'IHC ha disposat de moltes oportunitats abans d'acabar la primera meitat (de l'Edu, del Raül, del mateix Jordi) el marcador no s´ha mogut. Ho podria haver fet amb una bola al pal dels canaris a falta de 5 segons pel descans. Però el 0 a 1 s'ha mantingut.

L'IHC ES REVELA CONTRA EL GUIÓ DE SEMPRE

De fet s'ha mantingut tota la resta del partit, malgrat que a la segona part els chicharreros han sortit a per totes i això ha provocat més accions ofensives locals i de retruc també dels igualadins, que amb el seu joc vertical han disposat d'innombrables contratacs amb totes les variants possibles (2X1, 2 X porter, 3X2, 1Xporter). Nicoletti ha estat encertat i el partit ha arribat als instants finals amb el mínim aventatge arlequinat. L'equip ha sabut patir i ha comptat, a més, amb un molt segur Oriol Bargalló que ha evitat que es repetís el guió tants cops fotocopiat al Pancho Camurrias de deixar-se escapar punts en els últims minuts. Amb aquesta victòria l'IHC assegura la 7a plaça i queda a 1 punt de la sisena que ocupa el seu pròxim rival a les Comes, el Liceo (finalment dissabte a 2/4 de 8, coincidint amb la rua de carnaval perquè els gallecs no han volgut canviar la data del partit). Serà la segona oportunitat que algún jugador entri a la història amb el gol número 3.100. De tota manera per això encara falta 1 setmana. Ara toca gaudir del final d'un malefici.

TENERIFE 0 (0/0) Nicoletti, Creus, Burgoa, Costa i Allen, equip inicial. Sànchez i A. Rodriguez.

PROINOSA IHC 1 (1/0) O.Bargalló, Càceres, Montferri, Edu i J.Bargalló (1), equip inicial. Navarro, Baliu i Marín. L.Tomàs.

GOLS: 0-1 J.Bargalló (m 15)

INCIDÈNCIES: Arbitratge sense problemes de Sandoval i Sanz, tot i que no han volgut marcar cap de les jugades si més no dubtoses a les àrees. Targeta blava a Allen del Tenerife. El vice-president primer Josep Maria Oller ha acompanyat a l'equip en aquest desplaçament. Aquest diumenge a 1/4 d'1 el femení A s'enfronta a les Comes al Vilanova en un duel d'alta intensitat,

ORIOL BARGALLÓ

P- Per fi hem acabat amb la maledicció, Oriol.

O.BARGALLÓ- Si. De fet aquesta temporada estem guanyant a gairebé totes les pistes complicades. Ara hem de saber trobar la manera de jugar amb els equips de la part baixa de la classificació.

P- Avui amb una lliçó d'inteligència a la pista. Deixant-los la bola i jugant a la contra.

O.BARGALLÓ- És que la majoria de partits contra els rivals més complicats no hem fet el nostre joc típic de buscar jugades. Ens hem basat més en el contratac i en una gran defensa. Avui, potser per la pista o pel viatge la veritat és que ens han arribat una mica massa, especialment a la segona part quan ells podríen haver empatat.

P- Si, però aleshores s'han trobat amb les teves aturades.

O.BARGALLÓ- Bé, si. M'he trobat bé. Ens estem entenent bé amb l'equip. Els últims 2 mesos estem millorant molt, tret d'algun partit com el de Vilafranca. Estem en una bona ratxa a la lliga. Esperem continuar-la.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *