TRENCANT ESTADÍSTIQUES

El PROINOSA Igualada torna aquest dilluns a la feina amb la sensació molt agradable d'haver fet història amb la primera victòria a Tenerife. Un altre cop els igualadins han desafiat les estadístiques contràries en la que ja s'ha convertit en una especialitat d'aquest equip aquesta temporada (per exemple amb les victòries a Vic o a La Corunya després de moltíssimes temporades de sequera). Dissabte a la nit el tècnic igualadí, Joan Carles, era un home molt satisfet. Primer perquè havia encertat de ple amb l'estratègia. Cedir voluntàriament l'obligació de crear a un equip gens acostumat a portar el ritme d'un partit i que té com a arma principal el joc a la contra, va provocar que els chicharerros no acabessin d'entrar a fons en el joc. I segon, i més important, perquè els jugadors van saber aplicar aquesta estratègia a la pista d'una manera gairebé perfecta. Un joc intel.ligent, col.lectiu, molt seriós, sacrificat, renunciant a un element que forma part de l'ADN de l'equip com és tenir la bola i molt atent a la recuperació per llançar contraatacs amb superioritat.  L'únic que no va acabar de funcionar del tot és l'efectivitat. En el moment que l'IHC reguli millor el balanç d'ocasions-gols l'equip haurà fet un salt espectacular endavant. De tota manera la base de tot segueix sent la modestia. Haver trencat la maledicció de les Canàries només és un pas. Dissabte a les Comes arriba un altre repte amb un Liceo molt fort aquesta temporada amb un Pablo Alvarez absolutament endollat al gol (és el màxim golejador de la Ok LLiga amb 27 gols, 5 més que l'etern Borregan). Per tant torna a tocar apretar les dents i augmentar encara més el ritme i intensitat del treball setmanal.

Per cert la satisfacció als equips sèniors del club és completa. Perquè el femení A ha guanyat també aquest cap de setmana, 3 a 2 contra el Vilanova, en el partit amb més morbo dels últims temps per tot el que va passar a la primera volta en el partit que va enfrontar les del Garraf contra l'Sfèric de Terrassa. Aquest dimarts tindreu una completa informació sobre aquest partit a l'habitual espai dedicat a l'hoquei femení. El que si que ha quedat confirmat és que el Vilanova no entrarà a la Copa de la Reina. L'últim lloc que quedava pendent d'adjudicar ha acabat sent pel BIonet Rivas de la Federació Madrilenya. Les madrilenyes s'afegiran a DYSER-Totgraf IHC A, Voltregà, Noia, Biesca Gijon, Raxoi i Ureca.

Que l'hoquei femení està absolutament llançat a Igualada ho demostra la massiva presència de jugadores als primer entrenaments de la selecció espanyola de cara al Mundial Sènior del Japó i l'Europeu júnior de França. En aquestes primeres sessions de control hi han participat fins a 5 jugadores de l'Igualada HC: Teresa Bernadas, Carla Calleja, Ivonne Copoví, Jordina Galan i Raquel Bernadas. Jugadores molt joves que poden incorporar-se a l'aventura internacional seguint el camí de les habituals a la selecció com Marta Soler o Maria Diez. Per cert en aquesta mateixa convocatòria hi havia dues jugadores comarcals més: Laura Torres i Florentina Perez del Capellades.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *