NOIS I NOIES EN RATXA

El PROINOSA Igualada arrenca la setmana apretant físicament. L'entrenament d'aquest dilluns s'ha dedicat exclusivament a treballar la condició física. Els jugadors han seguit una altra sessió Made in Coco per mantenir l'alt nivell físic que estan exhibint i que tant important serà al llarg del pròxim mes, quan es decideixen dues de les 3 competicions on hi pren part l'equip, la Lliga Europea amb el partit contra el Reus i la fase final de la Copa del Rei. Abans, però, el Liceo visitarà les Comes aquest dissabte en un partit que ja té àrbitres. Serà la parella J. Gòmez i S. Mayor. El partit es jugarà finalment a 2/4 de 8 perquè l'equip gallec no s'ha avingut a canviar l'horari per jugar diumenge com demanava el club per evitar que coincidís amb la rua de carnaval.

Mentrestant les noies de l'IHC segueixen en ratxa . El Dyser-Totgraf IHC A va obtenir diumenge una gran victòria contra el Vilanova a la 17 ena jornada de la lliga femenina i l'Span-Deck B va tornar a golejar, en aquest cas a la pista del Sant Cugat. IHC i Vilanova van jugar un partit marcat per la polèmica actuació de les del Garraf en el partit de la primera volta contra l'Sfètric de Terrassa i que ha provocat sancions per part de la Federació. Molts seguidors van voler donar suport a les igualadines i fruit d'això a les Comes hi va haver una bona entrada. A la grada s'hi van poder veure pancartes amb diversos slogans com "joc net" l'hoquei femení és important" o l'hoquei es mereix més respecte".

foto http://www.solohockey.net/ 

De tota manera la polèmica es va quedar fora de la pista. Els dos equips van jugar a un alt nivell tot i que segurament tota la pressió prèvia va pesar més en les igualadines que en les visitants. De tota manera les noies de l'A van poder amb tot. Van superar un gol inicial molt matiner  del Vilanova (només es portaven 31 segons) i van aconseguir donar la volta al marcador abans d'acabar la primera part. A la segona el partit va tenir molt ritme, amb atacs i contratacs continus desfets per les grans actuacions de les dues porteres. Al final del partit l'IHC hauria pogut millorar el resultat final, amb un penal no assenyalat i un remat a boca de canó que va tocar travesser i esquena de la portera i va acabar sortint. De tota manera el DYSER-Totgraf es va emportar els punts i va poder tancar amb arguments esportius el desafortunat incident del Vilanova-Sferic. El pròxim partit de l'A serà diumenge 10 de febrer en el derby comarcal contra el Capellades. El partit del cap de setmana que vé s'ha ajornat a petició del Bigues i Riells.

DYSER-Totgraf IHC A 3 (2/1) Laura Balaguer (P), Maria del Moral,  Marta Soler (1), Maria Díez, Anna Gil (1), Jordina Galán(1) i Ivonne Copoví.

VILANOVA 2 (1/1) Judith Camarasa(P), Claudia Miret (2), Ester Ferrer, Maria Figuerola, Joëlle Chollon, Pia Sarmiento i Caterina Ortega

GOLS: 0-1 Miret (m0.31), 1-1 Marta Soler (m 4), 2-1 Anna Gil (m 9.27). SEGONA PART. 3-1 Jordina Galan (m 4.13), 3-2 Miret (m 14)

Per la seva banda l'IHC B s'enfrontava al cinqué classificat de la categoria i a més ho feia en una pista de parquet. Tot això feia que el pronòstic fos incert. Aviat però es van resoldre tots els dubtes. Les igualadines van ser un autèntic corró que a base de pressió i velocitat va ofegar a les jugadores del Sant Cugat. L'IHC es va posar amb un còmode 0 a 4 que només a última hora i de penal les locals van poder maqueillar. Només començar la segona part un altre penal posava les vallesanes dins del partit. Però l'IHC no estava per permetre il.lusions al contrari i en només 6 minuts feien 5 gols, amb un hat trick de Carla Calleja que ja n'havia fet 1 a la primera part i que acabava el partit amb 4 gols. Al final una altra golejada que demostra el gran moment de les igualadines que porten 12c jornades sense perdre, des del mes d'Octubre passat. Això les ha portat a poder disputar la lliga d'ascens, que es jugarà probablement a mitjans de febrer amb els millors equips dels grups A i B de segona catalana femenina. De moment les noies del B acabaran la lliga regular diumenge que vé a 3/4 de 10 a les Comes contra l'equip de l'Arenys de mar.

SANT CUGAT 2 (1/1) Gabriela J. Mueller (P), Lili Rossell (1), Maria Serrallonga, Cristina Salgas, Laura de los Santos i Carmina Tamburini (1).

SPAN-DECK IHC B 9 (4/5) Teresa Bernadas (P), Carla Calleja (4) , Raquel Bernadas (1) , Rut Moya, Mònica Morros (2) , Laura Flores (1) , Loide Egea. Ester Alamillo (1)  i Sabina Alamillo.

GOLS: 0-1 Laura Flores (m 6.21), 0-2 Mònica Morros (m 9.22), 0-3 Carla Calleja (m 16.20), 0-4 Raquel Bernadas (m 17.22), 1-4 Tamburinni penal (m 17.45). SEGONA PART. 2-4 Rossell, penal (m 2.47), 2-5 Carla Calleja (m 4.42), 2-6 Carla Calleja (m 6.28), 2-7 Carla Calleja (m 8.32), 2-8 Ester Alamillo (M 10.50), 2-0 Mònica Morros(M 11.19)

 [@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *