RÈCORD DE BAIXES

Finalment Raül Marín és baixa segura pel partit d'aquest dissabte a Lleida. I el pitjor és que també es complica la seva participació la setmana que vé a la Copa del Rei. Les proves que li han fet al davanter han confirmat que té un esquinç al turmell i això fa que sigui un dubte molt seriós per la Copa. Joan Carles perd d'aquesta manera un dels homes més en forma de l'equip en aquests moments i acumula ja la tercera baixa pel partit contra el Llista. Tres que en podríen ser 4 i arribar així al 50% dels jugadors de pista. I és que Càceres també es podria quedar sense jugar a l'11 de Setembre. En el seu cas més per precaució que per una constatació de la lesió. Fins i tot a l'ecografia que li han fetno s'hi apreciava cap trencament als isquiotibials afectats, però si que li ha sortit un blau a la zona que ha obligat a l'equip mèdic a ser extremadament cautelós amb el seu cas. Es trcata per tant d'una autèntica mal.ledicció d'absències. Fins al punt que el PROINOSA tindrà pràcticament més jugadors sèniors a la grada que no pas a la pista. Per completar l'equip el tècnic igualadí ha convocat 3 jugadors de l'equip júnior, Truyols, Raja i Massoni. Tots 3 entrenen sovint amb el primer equip, coneixen perfectament els aspectes bàsics de la tàctica d'equip i per tant poden assumir el repte de jugar alsguns minuts per donar descans als pocs jugadors habituals amb que compta Joan Carles (Montferri, Edu, Navarro i Baliu. El partit començarà a les 8 amb arbitratge de Gomez i Lopez. la jornada, per cert, ja té un resultat definitiu. El Noia ha perdut a casa per 2 a 5 contra el Vic, el primer rival dels igualadins a la Copa del Rei, en un partit que s'ha disputat aquest divendres amb motiu de la Copa de la Reina que es juga precisament a Sant Sadurní.

ARRENCA LA COPA DE LA REINA

Aquest dissabte comneça al pavelló de l'Ateneu Agrícola l'edició 2008 de la Copa de la Reina d'hoquei femení. El DYSER-Totgraf Igualada A jugarà el primer partit de quarts de final a les 9 del matí contra l'Alcorcon. Els altres aparellaments són Voltregà-Bionet, Raxoi-Ureca i Noia-Biescas. Una de les jugadores igualadines més destacades, la internacional Marta Soler, ha analitzat aquesta Copa de la Reina a través de la mevaweb a poques hores del debut de les igualadines en la competició del K.O.

P- Marta, com arriba l'equip a la Copa. Amb quines esperances.

M.SOLER- L'equip  arriba molt unit i això es nota dins la pista. És la xispa que pot fer remuntar partits impossibles, que pot fer tombar rivals que no semblen a priori assequibles…

L'equip també arriba treballat, fa setmanes que preparem i analitzem els rivals de la Copa de la Reina, i que els equips del club i els seus entrenadors, des de juvenils a juniors, ens han ajudat a fer-ho compartint entrenaments, prioritzant exercicis per poder preparar la nostra Copa, animant-nos…

Ara bé, nosaltres no sortim com a favorites, primer es troba el Voltregà campió de Catalunya i d'Espanya durant els últims 5 anys, el Biesca actual campíó d'Europa, el Noia per jugar a casa… Per a nosaltres ja és un premi immens poder participar. Anirem partit a partit i ho donarem tot. I si després de donar-ho tot perdem, nosaltres haurem complert.

P- Que en sabeu de les rivals? Com s'haurà de jugar per guanyar-les?.

M-SOLER- L'Alcorcón és un equip dur, que acostuma a defensar en zona, que va al cos a cos i que té jugadores ràpides i tècniques per sortir al contratac. Les haurem de jugar movent molta bola, donant molta rapidesa al joc i estar atentes per tallar qualsevol contratac…

P- I del calendari de després si guanyeu?

M.SOLER- En el cas de guanyar el primer partit, creiem que segurament les pròximes rivals seràn el Voltregà.

Es tracta d'un equip llençat a l'atac, amb jugadores molt tècniques, que juguen molt molt ràpit i amb una molt bona porteria, i que a diferencia de nosaltres estan acostumades a jugar finals. Al Voltregà serà molt important no encaixar cap gol perquè el temps correria a favor nostre i la pressió és seva. Defensa molt ordenada i intentsa, amb moltes ajudes, i sent descarades en atac.

P- Més enllà del resultat final, s'està fent una gran temporada, no?

M.SOLER- Sí de moment, anem molt bé. Només s'ha perdut el partit de la 1a volta i s'han cedit un parell d'empats. Però també és cert que ens espera una segona volta duríssima on molts equips de dalt han començat a punxar perquè la lliga és molt llarga. Caldrà no abaixar la guardia i seguir, seguir fins al final i esperant que la resta punxi.
Tot i això, si que hem quedo amb els resultats, però també amb el vestuari que tenim, que és el que ens fa, entre altres coses, està allà on estem.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *