L’IGUALADA FEMENÍ A SEMIFINALS

El DYSER-Totgraf IHC A s'ha classificat per les semifinals de la Copa de la Reina després de guanyar per 2 gols a zero a l'equip de l'Alcorcon. Les igualadines han notat els nervis del debut a la competició i no han pogut desenvolupar l'hoquei d'alta qualitat que estan oferint aquesta temporada. Especialment a la primera part quan el joc ha estat menys atractiu. Tot i això un gol d'Anna Gil a 7 minuts pel descans ha donat avantatge a les igualadines. A la segona s'ha jugat millor però el marcador s'ha mantingut inamobible i això ha provocat un cert patiment, ajudat per un arbitratge molt permisiu. Patiment que de fet s'ha allargat fins a l'últim segon, perquè el 2 a 0 ha entrat just quan sonava la botzina final. Marta Soler ha culminat un contratac amb el gol, que certificava el pas a les semifinals. El rival de les igualadinesserà el Voltregà que ha guanyat per 5 a 0 alBionet Rivas de Madrid.

Pel DYSER-Totgraf IHC A han jugat Laura Balagué i Silvia Borràs, Jordina Galan, Anna Gil (1), Maria del Moral, Marta Soler (1) i Maria Díez. A la banqueta hi ha hagut Aïda Vera, Carla Calleja, Ivonne Copoví i Teresa Bernadas.

Nombrosa presència d'aficionats igualadins al pavelló de l'Ateneu Agrícola de Sant Sadurní. Entre ells representants de la directiva igualadina, encapçalats pels vice-presidents Josep Maria Ollé i Joan Raja, i també el tècnic del primer equip Joan Carles i el coordinador de l'hoquei base, Ramon Peralta

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *