LLEIDA 4 – PROINOSA IHC 3. MASSA BAIXES. MASSA REGALS

El Llista s'ha convertit en l'únic equip de moment que ha aconseguit guanyar-li els dos partits a l'IHC. Aquest dissabte ho ha fet aprofitant la plaga bíblica de baixes que patien els igualadins i també una sèrie d'errades puntuals que han sabut traduir en el marcador. Si a això hi afegim la tradicional mala sort arlequinada (als 30 segons Ton Baliu envia una bola al pal que surt de dins-el Lleida fa el 2 a 2 amb una pilota que toca la base del pal i entra) entendrem perquè l'equip (el mig-equip)  s'ha quedat sense cap punt quan ha fet un esforç realment sobrehumà a la pista.

Amb Marín acabat de lesionar, Càceres reservat per precaució, Bargalló sancionat i Busquets en les seves primeres hores sense guix, Joan Carles s'ha trobat s'ha trobat amb només 4 homes de pista i amb el suport de 3 júniors a la banqueta. Habitualment només un jugador acaba els partits amb 50 minuts als patins, el porter. Avui, al PROINOSA això ho han fet també Edu Fernàndez i Ton Baliu. I els que més han descansat han estat Montferri (que ha estat fora de la pista 2 minuts) i Navarro (que s'ha assegut a la banqueta 4 minuts). Són els 6 minuts que ha jugat Joan Raja, el defensa de l'equip júnior que ha complert perfectament la seva missió de donar descans als titulars. I malgrat el cansament que s'ha anat acumulant a les cames a mesura que han anat passant els minuts, la realitat és que jugador per jugador l'anàlisi no ho pot ser més que positiva. Montferri ha estat omnipresent i hiperactiu i ha fet un dels gols de l'equip, l'Edu s'ha retrobat amb el gol (encara que hagi estat de futbol) i ha fet una assistència de gol, Baliu ha estat com sempre ambiciós, explosiu i també ha assistit un gol i finalment Navarro ha acabat exhaust per la seva gran lluita a la pista. I també ha firmat un gol. La clau perquè aquest compromís dels jugadors no hagi comportat millor renda cal buscar-la clarament en algunes jugades puntuals en que ha faltat ofici, s'han regalat un parell de boles i el Lleida les ha aprofitat meravellosament pels seus interessos.

EL PROINOSA S'AVANÇA

Tot i que als jugadors igualadins els ha costat acostumar-se al parquet (hi ha hagut algunes disfuncions sobre tot en les frenades) la realitat és que ha estat l'IHC el que ha gaudit de les millors oportunitats per obrir el marcador. El remat al pal de Baliu ha estat la més clara. El mateix Ton ha construit el primer gol. Baliu ha fet un passi interior des des darrera de la porteria que un oportunísssim Edu Fernàndez han enviat a la xarxa amb la cama. Era el minut 12 i amb aquest gol l'IHC ha passat a controlar el partit. Semblava que la primera part acabaria amb el 0 a 1, quan en una altra mostra de la sindrome-dels-finals-no-serrats la defensa igualadina ha perdut una bola que prèviament havia pogut recuperar. Com que l'equip ja havia muntat el contratac 2 jugadors del lleida s'han quedat sols davant de Bargalló i en el teva-meva Galan ha marcat l'empat. Faltaven només 2 minuts pel final.

MÉS ERRADES

Malgrat el cop moral d'un altre gol a les escurrialles de la primera part, han estat els arlequinats els que s'han tornat a avançar. I molt d'hora. Al minut 2, Edu Fernàndez es fa amb un rebot ofensiu dins de l'àrea, d'pesquena assisteix a Montferri que entrava per la lateral i aquest la clava dins. 1 a 2. Podria haver estat la versió igualadina del gol psicològic. Però no. Com tantes vegades no s'ha pogut aguanar el resultat massa temps. Només 3 minuts. Un tir llunyà de Trilla ha tocat a la base del pal i ha acabat entrant. Un gol que ha donat ales als locals que han acabat fent un parcial de 3 a 0. Al minut 7 una bola perduda a la mitja pista ha permés un 1 contra porter de Galan, que ha deixat assegut al porter igualadí i ha posat per primera vegada per davant als lleidatans. I al final 12 un tir sec, rapídissim, de Gil des de la banda ha sorprés l'Oriol i ha suposat el 4 a 2. A partir d'aquí el PROINOSA ho ha seguit intentant. L'Edu ha disposat de dos penals que Gascon ha sabut aturar (minuts 20 i 24) i quan faltaven 34 segons Navarro ha aconseguit el 4 a 3 amb un remat des de fora de l'àrea, arran de pista que s'ha escolat per sota de les cames del porter.

Mal resultat sense paliatius pels igualadins que porten ara 5 jornades sense guanyar (i fins ara eren 4 sense perdre, perquè eren ja 4 partits consecutius empatant). La resta de resultats de la jornada han tamitzat una mica la decepció perquè l'empat entre Liceo i Tenerife fa que cap dels 2 s'allunyi massa (els corunyesos queden a 3 punts i els canaris a 4) i la derrota per 0 a 4 del mataró contra el Reus li retorna el vuité lloc als igualadins pel gol-average. Ara l'equip haurà de centrar-se en la Copa del Rei que comença dijous i els metges a intentar recuperar com sigui als lesionats.

LLEIDA 4 (1/3) Gascon, Trilla (1), Gil (1), Solé i Sànchez, equip inicial. Galan (2), Giralt i Ribot.

PROINOSA IHC 3 (1/2) O.Bargalló, Montferri (1), Navarro (1), Edu (1) i Baliu, equip inicial. Raja. Massoni, Truyols, Càceres i Ll. Tomàs.

GOLS: 0-1 Edu (m 12), 1-1 Galan (m 23). SEGONA PART. 1-2 Montferri (m 2), 2-2 Trilla (m 5), 3-2 Galan (m 7), 4-2 Gil (m 12), 4-3 Navarro (m 24.26).

LES NOIES DEL DYSER-TOTGRAF IHC TAMBÉ SENSE SORT

L'Igualada femení A ha quedat fora de la final de la Copa de la Reina després de perdre per 2 a 0 contra el gran favorit, el Voltregà. La primera mala sort ja va ser amb el sorteig que va propiciar aquesta final anticipada. La segona mala sort ha estat quan amb l'1 a 0 ja en contra Maria Díez i Maria del Moral han tingut 2 oportunitats claríssimes per empatar. La bola no ha entrat i just quan l'IHC estava jugant més bé, les osonenques han sentenciat.

Les igualadines han tornat a sortir a la pista nervioses, però tot i això han complicat moltíssim les coses a les vigents campiones. Tot i l'extraordinària actuació de la portera igualadina, Laura Balagué, el Voltregà ha aconseguiit anar-se'n al vestidor amb un gol d'aventatge gràcies a la seva màxima golejadora, la francesa Adeline Le Borgne, amb una ràpida acció aprofitant un rebot dins de l'àrea al minut 10. A la segona part les igualadines, liderades per la Marta Soler han sortit a pel partit i han disposat de bones oportunitats. Un altre cop al minut 10, i un altre cop Le Borgne, ha sentenciat el matx, amb un altre cop un gol de murria dins de l'àrea. Un gol calcat gairebé del primer.

Ara les igualadines disputaran aquest diumenge al matí, a 2/4 de 12, el partit pel tercer i quart lloc contra el Raxoi de Galicia, que ha perdut per 4 a 1 l'altra semifinal contra el Biescas de Gigon, tot i que les gallegues s'havien avançat amb un 0 a 1. Tot i la decepció les igualadines poden estar més que satisfetes perquè feia anys que no s'aconseguia entrar entre les semifinalistes de la Copa i perquè la trajectòria a la lliga és com per treure's el barret.

CP Voltregà 2 (1/1) : Vives, Jiménez, Barceló, Le Borgne (2), Guiudici -cinc inicial- Anna Romero .

DYSER-Totgraf IHC A 0 (0/0) Laura Balagué i Silvia Borràs, Jordina Galan, Anna Gil, Maria del Moral, Marta Soler i Maria Díez. A la banqueta hi ha hagut Aïda Vera, Carla Calleja, Ivonne Copoví i Teresa Bernadas

GOLS: 0-1 Adeline Le Borgne (m. 10); SEGONA PART 0-2 Le Borgne (m. 10)

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *