L’IGUALADA FEMENÍ, TERCER A LA COPA. ELS NOIS ESPEREN ELS SEU TORN

Igualada viu per la Copa. Exclusivament pendent de la Copa. D'aquí a 4 dies arrenca la Copa del Rei i ho farà amb les bones notícies que les noies del DYSER-Totgraf IHC porten de Sant Sadurní. Les igualadines arriben amb la medalla de bronze i amb la satisfacció d'haver jugat contra el Voltregà, finalment l'equip campió, el millor partit del campionat, una autèntica final anticipada de la Copa de la Reina.

Mentrestant l'actualitat del PROINOSA IHC passa més pel seguiment mèdic que no pas estrictament esportiu. La prioritat és ara mateix veure com evolucionen de les seves respectives lesions David Càceres (distensió als isquiotibials) i Raül Marín (esquinç al turmell). El capità no va jugar a Lleida per precaució i per tant s'espera que si que pugui ser dijous en el debut a la Copa contra el Vic. Marín ho té més complicat per arribar-hi a temps. Sigui com sigui l'equip no es presentarà tant en quadre davant dels osonencs com ho va haver de fer a Lleida. Bàsicament perquè una de les 4 baixes de dissabte, la de Jordi Bargalló, ho va ser per targetes i per tant el 9 de l'IHC si que serà amb els seus companys a la pista pel dificilíssim enfrontament contra el Vic. A qui li ha faltat 10 dies per arribar-hi ha estat a David Busquets que seguiex la seva recuperació del trencament del femur.

LES NOIES, MEDALLA DE BRONZE

El DYSER-Totgraf IHC A ha acabat finalment tercer a la Copa de la Reina. Aquest diumenge s'ha imposat per 1 a 0 al Raxoi de Galícia. Les igualadines han dominat durant tot el partit i ho han intentat des de totes les posicions, però només la María Diez ha aconseguit batre a la portera gallega amb un llençament exterior a falta de 2 minuts per acabar el partit. Aquest cop la Silvia Borràs ha ocupat la porteria durant tot el partit i ho ha fet amb total solvència.

DYSER-Totgraf IHC A 1 (0/1) Silvia Borràs, Jordina Galan, Anna Gil, Maria del Moral, Marta Soler, Maria Díez (1) i Aïda Vera.  A la banqueta Laura Balagué, Carla Calleja, Ivonne Copoví i Teresa Bernadas.

HC RAXOI 0 (0/0) Marina Alvarez, Julia Cabanas, Laura Fernández, Iria Martínez i Naila Franco.

GOLS: 1-0 Maria Díez (m 38)

Finalment la Copa se l'ha emportat el Voltregà. Les d'Osona han repetit títol (és la seva tercera copa consecutiva). S'han imposat per 2 a zero al Biescas de Gijon, en un partit sense excessiva història. Cristina Barceló ha estat elegida la millor jugadora del torneig. I l'anècdota l'han protagonitzat indirectament les igualadines perquè durant el lliurament de premis l'organització s'ha oblidat de cridar-les per recollir els obsequis en el moment que els hi tocava. Això ha fet que recollissin els premis en lúltim lloc, el que de fet correspon a les campiones. Una espècie de metàfora pel gran paper de les noies de l'IHC en aquesta copa de la Reina. Perquè tothom ha coincidit a dir que el gran partit de tota la competició, el més emocionant, el de més intensitat, el de més passió va ser el VOLTREGÀ-IHC de semifinals. Per molts l'autèntica final d'aquesta Copa. La capitana de l'equip, Maria del Moral, ha expressat les sensacions de l'equip just instants després d'haver acabat el campionat:

"Nosaltres anàvem amb el propòsit de ser les campiones. No ha pogut ser. Al perdre amb el Voltregà només podíem optar al tercer lloc. Però bé, estem molt contentes d'haver quedat el tercer millor equip d'Espanya. Hem disfrutat molt. cada cop els equips de la resta de l'Estat són més competitius. Esperem que l'Igualada HC estigui tant content com nosaltres, ja que és la primera temporada que estem junts. Esperem poder-los donar molts títols més en el futur".

Per la gran actuació de les jugadores de l'IHC  i a forma d'homenatge, unes quantes imatges que immortalitzen el gran partit d'aquesta Copa de la Reina, la final autèntica. IHC-Voltregà Són fotos extretes de la web del Voltregà femenï.

 

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *