ES BUIDA LA INFERMERIA

Millora considerable a les últimes hores del panorama amb que el PROINOSA IHC afronta la Copa del Rei. Poc a poc els lesionats van recuperant-se i es probable que Joan Carles pugui preparar el decisiu partit contra el Vic de dijous amb bona part de la plantilla en condicions. A més del retorn assegurat de Jordi Bargalló que no va ser a Lleida per sanció, aquest dilluns el capità David Càceres ja ha entrenat pràcticament amb normalitat. També Raül Marín ha tocat pista, ha estat patinant, i la seva evolució fa ser mitjanament optimista. Fins i tot David Busquets s'ha posat per primera vegada els patins i ha fet una sèrie de moviments molts suaus. L'elèctric no arriba a temps per aquesta Copa del Rei però podrà ajudar l'equip en el tram final de la Ok Lliga. Busquets que fa una setmana que li van treure el guix està exultant amb la seva recuperació: "La veritat és que quan em van treure el guix per mi significava que començava el compte enrere. La recuperació està anant superbé i molt ràpida. Llàstima que ens vindrà d'una setmana d'haver pogut jugar la copa. Però tot està anant perfecte. Just 48 hores després de treure-me'l i ja gairebé caminava normal. Ara li estic donant mobilitat a l'articulació. cada dia estic millor".

Aquest dilluns l'equip s'ha entrenat al matí. A la tarda s'havien de fer alguns retocs a la pista amb motiu de la Copa del Rei. L'entrenament s'ha dividit en dos grups. Els que van jugar a Lleida que han tingut una sessió molt suau donat l'esforç que van haver de fer per falta de rotacions. I els que no ho van fer però que estan a punt per reintegrar-se al grup. És el cas de David Càceres, Jordi Bargalló i Lluís Tomàs que han fet un treball de més intensitat. Aquest dimarts la plantilla del primer equip del PROINOSA IHC tornarà a entrenar-se a primera hora de la tarda com és habitual.

Mentrestant els preparatius de la Copa van a tot drap. Aquest dilluns s'ha presentat una iniciativa de l'organització, l'IHC i l'unió de botiguers , l'UBIC, per porter l'hoquei al centre l'Igualada. Coincidint amb la tradicional jornada de la botiga al carrer s'instal.larà una pista de patinatge a la plaça de Cal Font. Allà s'hi faran diverses activitats amb participació de jugadors de la base del club i també de tots aquells nois que s'hi vulguin apuntar. El programa és aquest:

Patinatge artístic        10.30 h a 11.30 h

Escola de patinatge   11.30 h a 12.30 h

Torneig 3×3 infantil    12.30 h a 14.10 h         Copa  Igualada Comerç

Torneig 3×3 juvenil    16.00 h a 17.00 h          Copa  Igualada Comerç

Patinatge i patinatge artístic   A partir de les 17 .00 h, amb la possibilitat de practicar-ho sota la supervisió de monitors i entrenadors. També hi haurà un sorteig de 10 patins entre tots els participants que hagin provat de patinar.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *