COMENÇA EL COMPTE ENRERE

Segon entrenament del PROINOSA IHC de la setmana. Entrenament que s'ha hagut de fer finalment a la pista que hi a la part exterior del Complex de les Comes perquè la pista central s'ha acabat pintant aquest migdia. Tot i el canvi d'escenari la sessió ha estat positiva i s'hi ha fet molt volum de partit, per retrobar tots aquells que no van poder ser dissabte a Lleida. El capità David Càceres s'ha entrenat amb total normalitat i Raül Marín, practicament també. La previsió és que per dijous Joan Carles podrà disposar de tots els seus homes, tret de Busquets que encara està en fase de recuperació. Per cert, el júnior Joan Raja ha convidat a berenar a tota la plantilla després de l'entrenament per celebrar, com marca la tradició, el seu debut dissabte al pavelló Onze de setembre de Lleida.

Mentrestant el Vic arriba a les Comes reforçat per la seva gran victòria a Sant Sadurní i absolutament decidit a presentar la seva candidatura a gunayar la Copa per segona vegada a la seva història. El davanter Quim Pujadas declara a la web del club osonenc que l'equip "està preparat per assumir els reptes de guanyar títols. Tenim un gran equip i no ens hem d`amagar que l`objectiu és guanyar la Copa". Fernando Pujalte no te baixes per aquest partit contra el PROINOSA Igualada.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *