LES COMES. DIA D

El PROINOSA Igualada afronta aquest dijous un dels partits més esperats de la temporada, des que es va confirmar que Igualada acolliria la fase final de la Copa del 2008. Un IHC-VIc apassionant que ja té àrbitres, LLuis Delfa i Alberto Garrote, i que apareix sense un pronòstic clar. El PROINOSA juga a casa i de moment s'ha imposat en els dos enfrontaments que han disputat els dos equips fins ara, però el VIc té una de les plantilles més fortes de la Ok LLiga i arriba en un bon estat de forma i de moral després del seu últim resultat a Sant Sadurní.

Igualada i Vic són dos dels equips amb més participacions en aquesta competició des que va canviar el format a una fase final amb 8 equips. De fet van darrera només del Barça que ha estat present en totes les edicions. El Vic també però amb una salvetat. La temporada 2001-2002 no es va classificar entre els 8 primers, però hi va accedir com a organitzador (aquell any l'IHC va jugar la final contra el FCB). Els igualadins estan en una situació però girada. En els últims 10 anys l'IHC sempre ha acabat la primera fase entre els vuit primers, però la temporada passada no va poder anar a la fase final d'Alcoi perquè els locals hi tenien lloc assegurat com a organitzadors. En realitat la història dels arlequinats amb aquestra competició és paradoxal. És l'equip que més finals ha jugat en els últims10 anys, 6, per sobre del Barça amb 5, el Vic amb 3 i el Reus amb 2. I en canvi no n'ha aconseguit gunayar cap (el Barça en canvi n'ha gunayat 4 i el Vic i el Reus 1). I la mala ratxa no s'acaba aquí L'Igualada HC ha jugat 10 finals de Copa i només n'ha pogut guanyar 2.  Ara s'obre la possibilitat, complicadíssima certament, d'intentar acabar amb aquesta estadística, com tantes aquesta temporada.

Per cert, el primer equip de l'IHC  ja ha fet nit a l'hotel de concentració, el Ciutat d'Igualada. Abans havíen fet l'últim entrenament abans de la Copa. Una sessió que ha confirmat que Joan Carles tindrà tots els jugadors a punt (tret de Busquets). Càceres i Marín s'han recuperat satisfactòriament de les seves lesions als isquiotibials i al turmell, respectivament. L'equip està il.lusionat i amb moltes ganes de començar ja competició.

Mentrestant la Copa va desembarcant a la ciutat. Alguns equips, com el Barça i el Reus) ja han provat la pista i altres ho faran a les pròximes hores. El calendari per aquest dijous és el següent:

Reus-Tenerife ( Gòmez i Mayor) 7 tarda.

PROINOSA IHC- Vic (Delfa-Garrote) 9 vespre.

Els altres dos partits de quarts, FCB-Liceo i Noia-Blanes es jugaran divendres amb els mateixos horaris.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *