A PUNT DE PLAY-OFF

El PROINOSA Igualada ha completat ja el segon entrenament sobre el parquet del pavelló 11 de Setembre de Lleida. La sessió ha començat a 2/4 de 4 de la tarda i ha durat 1 hora i 45 minuts. Hi ha hagut treball en pista, sessió de vídeo i una xerrada tècnica de l’entrenador Joan Carles. En aquesta ocasió no hi ha hagut reforços lleidatans. Els júniors Jordi Truyols i Joan Massoni s’han entrenat amb el primer equip. La intenció dels igualadins és millorar les prestacions que es van oferir en l’últim partit de la Ok Lliga disputat precisament al Palau Blaugrana, bàsicament augmentant l’agressivitat i també l’efectivitat (a la segona part els igualadins van rematar més a porta que els blaugranes). Per cert ja s’han concretat els àrbitratges pels tres primers partits de la sèrie. Ja se sabia que De la Hera i Sanz dirigirien el primer enfrontament (dijous a les 9 del vespre). Ara ja es coneixen les parelles dels altres dos partits. El de dissabte a 2/4 de 5, també al Palau, l’arbitraran Melero i Argudo i el tercer, ja a les Comes, Molina i Buixeda.

També ja se saben els horaris dels partits del Petromiralles IHC junior A al Campionat de Catalunya que es disputarà a Olot. Els igualadins debutaran divendres a les 8 contra el Cerdanyola de l’argentí Lucas Ordoñez. Dissabte es jugaran dos partits, a les 12 contra el GEiEG C i a les 5 de la tarda contra el GEiEG B. Aquest darrer coincidirà amb el partit de play-off del primer equip amb els problemes que això suposarà perquè hi pugui prendre part el jugador del primer equip però encara júnior Ton Baliu i també per acabar de completar la convocatòria per l’enfrontament contra els blaugranes. Diumenge els dos primers de grup es jugaran el pas a la final.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *