SORTIU I DISFRUTEU !

La històrica frase de Johan Cruyff als seus jugadors abans de la mítica final de Wembley podria perfectament tornar-se a utilitzar minuts abans de les 9 al vestidor de l’equip visitant al Palau Blaugrana. Acompanyada, això si, de crides a la màxima concentració, a la més alta intensitat, a la necessitat de ser agressius o a la voluntat de ser eficaços. I és que el PROINOSA IHC disfruta a partir d’avui del premi dels sacrificis i del treball de tota una lliga regular. Que segurament tots firmariem tenir davant un altre rival és una obvietat però no es pot oblidar que hi ha com a mínim 8 equips de la Ok LLiga ( i moltíssims més a tot el país, l’estat, el continent i el mon) que es canviaríen per nosaltres. El play-off era l’objectiu de tota la temporada. I ara està a punt de començar. Com deia Cruyff és per gaudir-ho. I per ser ambiciosos. Modestos si, però ambiciosos. La frase ara és de Joan Carles. "Tenim poques opcions. Cert. Però n’hi ha alguna. Tenim l’obligació de buscar-la al màxim". L’empresa és complicadíssima i més si es tracta de sorprendre als blaugranes a la seva pròpia pista (amb els inconvenients que suposa el parquet i la pintura fosca d’algunes zones) però com molt bé recull la web del FC Barcelona l’IHC va ser el primer equip que va derrotar al Barça a la Ok LLiga. I de fet l’Igualada HC és també l’últim equip que va ser capaç de guanyar-li una lliga al totpoderós dominador de l’hoquei de l’última dècada. Per tant, amb tota la humilitat d’aquest mon i de la galaxia sencera el PROINOSA sortirà a jugar amb la voluntat de fer el millor hoquei possible i si es possible  acabar traduint això en un maldecap pels blaugranes.

En el capítol estrictament esportiu Joan Carles ja ha donat la llista de convocats. Els júniors Jordi Truyols i Joan Massoni substitueixen a la llista als lesionats Busquets i Marín. Al barça és dubte Masoliver per una lesió a l’ull mentre si que podrà jugar l’argentí Lopez. Els àrbitres del partit seran De la Hera i Sanz. Per cert que també ja s’han donat els noms dels encarregats de dirigir el quart partit de la sèrie. Seran Delfa i Grima.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *