EXHIBICIÓ DELS JÚNIORS AL CAMPIONAT DE CATALUNYA. ELS SÈNIORS A TORNAR-HO A INTENTAR

Els júniors del Petromiralles IHC han començat de manera extraordinària la seva participació al Campionat de Catalunya golejant per 10 a 3 al perillosíssim Cerdanyola, un rival que a la lliga regular s’havia imposat als igualadins per 6 a 3. Els del vallés només han pogut resistir el corró de joc dels igualadins a la primera part (que ha acabat amb 3 a 5). A la segona l’IHC ha fet un parcial de 5 a 0 abolutament demolidor. Ton Baliu ha tornat a ser el motor de l’equip i ha pogut fer 4 gols. La resta se’ls han repartit Casanovas (2), Truyols (2) i Massoni (2). Per l’equip del Cerdanyola han marcat l’argentí Lucas Ordoñez, jugador del primer equip, (2) i l’ex-igualadí Riba. El porter igualadí, Albert Lòpez, ha estat un altre dels destacats ja que ha evitat el gol en 3 dels 4 penals que li han asenyalat. Aquest dissabte a les 12 del migdia l’Igualada s’enfrontarà al GEiEG B (que a la primera jornada ha perdut amb el GEIEG C). Ho farà amb la participació parcial del Ton que a la tarda tornarà a jugar en aquest cas contra el FC Barcelona en el segon partit del play-off pel títol.

Pel Petromiralles IHC han jugat: Albert Lòpez, Casanovas, Massoni, Baliu i Truyols, equip inicial. Raja, Muntané i Garreta. Tèllez i Soriano (aquests 3 últims són juvenils).

GOLS: 0-1 Casanovas, 1-1 Ordoñez, 1-2 Truyols, 1-3 Casanovas, 1-4 Massoni, 2-4 Ordoñez de penal, 2-5 Ton Baliu, 3-5 Riba. SEGONA PART. 3-6 Ton Baliu, 3-7 Truyols, 3-8 Massoni, 3-9 Ton Baliu i 3-10 Ton Baliu.

Resultats 1ª jornada

GEiEG B 1- GEiEG C 2 i CERDANYOLA 3 – PETROMIRALLES IHC 10

CASTELLET 3 – REUS 9 i MATARÓ 2 – FC BARCELONA 7

A ELIMINAR MIL.LÍMETRES

Mentrestant l’equip sènior del PROINOSA IHC juga a partir de 2 /4 de 5 el segon partit de play-off contra el FC Barcelona al Palau Blaugrana amb arbitratge de Melero i Argudo. Donada l’absència de jugadors juniors A Joan Carles ha convocat per aquest partit als juvenils Jordi Calduch i Joan Muntané. La plantilla ha fet aquest divendres un entrenament de recuperació, amb treball físic i carrera continua sota la direcció del preparador Coco Bariles, i una sessió de vídeo. L’IHC intentarà una mica més alguns aspectes del seu joc per tornar a intentar la sempre complicada gesta de sorprendre al Barça. Per acabar d’elíminar aquell míl.límetre que va faltar per guanyar un partit, jugat a un altíssim nivell.

P- Joan, Fer el partit que vàreu fer i quedar-vos tant a prop d’aconseguir el que buscaveu.

J.CARLES- Si, però l’esport és esports. Vam lluitar. Crec que vam fer un bon partit i davant teniem el Barça, al Palau… Crec que vam ser humils i valents a la vegada. I crec que es per felicitar a l’equip. Després els partits es defineixen per petites coses. Si entra una bola o no. Tant de bó tot aquests partits que juguem al play-off puguem jugar de tu a tu com dijous amb el Barça.

P- I avui el segon. El fet de ser menys jugadors per les lesions es pot notar?

J.CARLES- Si, però som més sacrificats. I això val. Dijous vam lluitar, vam còrrer… tenim il.lusió i ganes de tirar endavant per guanyar un títol. Amb respecte però amb valentia. A més. També tenim gent que no van jugar tant. Com el Ton que pot jugar més i ho pot fer més bé. I res. Intentarem plantejar el partit molt similar amb el de dijous i esperem que aquestes petites definicions siguin pel nostre costat.

P- Perque es van fer moltes coses bé. De les que s’haurien de retocar… alguna de molt clara?

J.CARLES- Mira. Curiosament crec que ells ens van fer algún gol perquè nosaltres vam anar massa endavant. Si ens hi fixem ens van fer dos o tres contratacs clars de 2 X 1. Semblava que l’equip gran fossim nosaltres. Hem de valorar més això, tenir una mica més de balanç ofensiu i evitar això, no?. Que si el Barça ens ha de marcar gols sigui de construcció de joc, no de contartac. Crec que aquest punt és un dels que hem de millorar.

P- De l’arbitratge de l’altre dia, algun comentari?

J.CARLES- Si. Eren moments molt tensos del partit, quan intentàvem treure un contratac amb superioritat numèrica. Va ser un error infantil. Però bé. Que hi farem. Esperem que els pròxims partits s’ajustin més les coses i que no puguin deficir cap partit. Crec que dijous no ho van fer. Podréim parlar d’altres jugades i et diria que potser van afectar les dues parts. Potser ens hauríen pogut pitar algun penal a favor i algún en contra. L’última jugada, la del contratac, crec que ell mateix va veure que l’error havia estat molt greu i de fet, després ho reconeixia.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *