FCB 2 – PROINOSA IHC 1. MOLT MENYS D’UN MIL.LíMETRE

Imatge de FCBarcelona.cat

El PROINOSA Igualada ha tornat a posar contra les cordes al potentíssim Barça. I ha tingut la victòria encara encara més a prop que dijous. Tot i que han estat dos partits molt diferents (explosiu el primer, molt més trabat el segon) tots dos han dibuixat el mateix escenari. El Barça definint amb genialitats però patint com mai davant el coratge, la intensitat i la convicció dels igualadins. A la segona part els jugadors del Barcelona ho han passat malament i la por s’ha traduit  en un l’ús d’emergència de l’hoquei control, en l’abús de les protestes (Borregan ha estat expulsat amb una tercera groga per increpar als arbitres des de mateixa taula d’amonestats) i en l’aparició de regalets arbitrals, com un penal inexistent a falta de 2 minuts per acabar que Panadero no ha aprofitat. La sensació que flotava al Blaugrana és que l’Igualada ho tenia a tocar dels dits i que si el partit durava 5 minuts més ho acabaria aconseguint. I és que malgrat tenir 2 baixes, diversos jugadors tocats, un Baliu que havia jugat un partit de júniors i poc temps per recuperar-se, els igualadins han arribat al final molt més sencers que el rival (un èxit més de Coco Bariles). Hi ha una jugada que ho demostra a la perfeccció. L’IHC perd una bola a la zona de mitjos. El Barça munta contratac amb superioritat. Paez porta la bola. Aleshores l’Edu, el gran Edu, arrenca des de dins de l’àrea blaugrana, fa un esprint descomunal i arriba a temps de robar-li la bola per darrera al jugador agentí del Barça quan anava a fer el passi. El 6 igualadí li ha recuperar 20 metres a Paez en un no-res. Ha estat aquesta capacitat de sacrifici, la intensitat en pista, la inteligència de Joan Carles en les rotacions i el plus de qualitat que ha aportat la banqueta el que ha tornat a posar a l’Igualada a l’alçada del que per gairebé tothom és el millor equip del continent. Perque Navarro ha estat sensacional en la conducció i en la definició (un gol de crack) i Baliu insuperable en velocitat i recuperació ( 10 boles robades en pocs minuts en pista, una sobre la matrixa línia de gol). Ells més el 5 de sortida han aconseguit una victòria virtual: la del prestigi i la moral. Ara tot dependrà de la Força de les Comes

PRIMERA PART FOTOCOPIADA

Els primers 25 minuts han repetit el guió del partit de dijous. El Barça ha controlat la bola i ha marcat en dues genialitats (un gran llançament de penal de Borregan i un remat per entremig de les cames de Paez). El 2 a 0 no ha descentrat l’IHC i Navarro ha tornat a ser Màgic. En uan jugada individual per la banda ha trencat la cintura amb una finta d’orfebreria, ha posat metres pel mig per volicitat, ha afrontat la mitja sortida al pal curt de l’excel.lent Egurrola i l’ha superat amb un elegantíssim moviment de canell que ha enviat la bola al travesser i finalment dins. Un gol d’autèntic crack. L’IHC tornava a anar-se’n al vestidor amb una mínima diferència en contra i amb 25 minuts per davant.

SEGONA PART, A MATADEGOLL

Res a veure amb els 25 minuts explosius de dijous. Ni amb els 6 gols que es van marcar. Aquí el marcador ni s’ha mogut. 0 a 0 de parcial. Ara, ha passat de tots. Oportunitats per les dues bandes, topades, protestes, errades arbitrals (la del penal per bola aixecada de Navarro fora de l’àrea és de de tribunal penal), targetes ( a més de la de Borregan que està a una de la sanció, Baliu també n’ha vist una a la banqueta per protestar que li ha suposat també l’expulsió.  I nervis, molts nervis. La tensió ha escalfat el de ja per si ambient calurós del Blaugrana i les jugades han perdut fluidesa per guanyar contacte i interrupcions. A la fi l’IHC no ha pogut superar Egurrola en cap de les seves 13 ocasions (17 del Barça a la segona part) i ara haurà d’afrontar 3 matx-balls per poder seguir en competició. El primer dilluns a 2/4 de 10 a les Comes.

FC BARCELONA 2 (2/0) Egurrola, Ordeig, Paez (1), Panadero i Borregan (1), equip inicial. Lopez, Teixidó i Masoliver.

PROINOSA IHC 1 (1/0) O.Bargalló, Càceres, Montferri, Edu, J. Bargalló, equip inicial. Navarro (1), Baliu. Ll. Tomàs, J. Muntané i J. Calduch

GOLS: 1-0 Borregan, penal (m 11.13), 2-0 Paez (m 16.33), 2-1 Navarro (24.33).

INCIDÈNCIES: 500 espectadors al Blaugrana, entre ells una nombrosa afició igualadina. Targetes blaves per acumulació a Montferri i vermelles a Borregan , Panadero i Baliu. El Ton ha arribat al Palau després d’haver jugat alguns minuts en el partit de la jornada del matí del Campionat de Catalunya Júnior en que els igualadins han perdut per 2 a 1 contra el GEiEG B. La seva absència també s’ha deixat sentir en la derrota de la tarda contra el GEiEG C per 1 a 3. Aquest diumenge i ja sense opcions, el Petromiralles IHC junior A s’enfrontarà al Castellet de l’altre grup, a les 12 del migdia.

MARC NAVARRO

P- El mil.límetre encara ha estat més prim.

NAVARRO- Si, si. La veritat és que si. Hem tingut 2 opcions molt bones de poder plantar-nos a Igualada amb una victòria al camp del Barça i se’ns ha escapat per poc. Per petits detalls. El Barça té això amb petits detalls en té prou per guanyar.

P- A la segona part els heu posat contra les cordes. Se’ls ha vist nerviosos.

NAVARRO- Si, si. Ho hem comentat. Tenim la impressió que si el partit dura 5 minuts més, nosaltres encara podíem. Estàvem cansats, però jo crec que ells ho estaven encara més. I estàvem intentant apretar. Al final no ha pogut ser i una mica tristos per no haver pogut sortir amb una victòria en les dues ocasions que hem tingut.

P- El gol no apaivaga la tristor, però quin golàs!

NAVARRO- Si. Ha estat bé. Ja tenia ganes de tornar a fer un gol així. Feia dies que no marcava, bé de fet feia dies que només els marcava el Jordi. La llàstima és que només n’hem pogut fer un. En podríem haver canviat dels de dijous i haguessim pogut arribar a la pròrroga, però ha estat així i no hi hem pogut fer res.

P- Dilluns, mantenir intensitat, il.lusió i aprofitar que juguem a casa.

NAVARRO- Si, si. Nosaltres el que volem és tornar al Palau Blaugrana. I el que necessitem absolutament és que ñes Comes estigui ple. Crec que la gent respondrà i amb ells podrem guanyar.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *