TOTS SOM LA FORÇA DE LES COMES.

Avui a 2/4 de 10 les Comes tornarà a ser escenari d’una altra final. És el primer matx-ball del play-off de quarts. El PROINOSA Igualada necessita guanyar. Si no s’haurà acabat la temporada i de retruc una part de la història del club. Els jugadors intentaran tornar a oferir tot el conjunt d’elements positius que han exhibit al Palau Blaugrana (sacrifici, convenciment, tàctica…) i si és, encara possible, millorar-los. La voluntat del vestidor és intentar superar aquesta finíssima distància que els ha allunyat de la victòria. Es vol oblidar d’una vegada per totes aquest maleït mil.límetre que li ha donat els dos primers punts del play-off als blaugranes. Serà un tot o res, amb l’inconvenient permanent de les baixes (Busquets i Marín seguiran només podent ajudar des de fora de la pista) i del poc temps de recuperació (3 partits en només 96 hores). Pot semblar un impossible però l’Igualada tindrà un aliat. Les Comes. El Barça no hi ha guanyat aquesta temporada (a la Ok LLiga hi va perdre el seu primer partit i a la Copa els va eliminar el Liceo). La llegendària Força de les Comes ha d’acabar d’empenyer l’equip aquest mil.límetre que l’ha separat de la glòria. La missió quasi-impossible comença a 2/4 de 10 amb arbitratge de Molina i Buixeda. Un aspecte, l’arbitral, que pot acabar sent decisiu entre d’altres coses perquè el Barcelona té ara mateix a Borregan a una sola targeta de la suspensió.

P- Joan, dissabte encara es va estar més a prop de la sorpresa.

J.CARLES- Si. Crec que hem de tocar de peus a terra. Saber l’equip que tenim, el club que som. I estar molt orgullosos del que hem fet. Evidentment que ens hauria agradat guanyar un partit d’aquests. I et diria, fins i tot, que potser ens ho mereixem. Però l’esport és així. Però hem donat la cara davant d’un Barça que evidentment ja és poderós per si sol. I hem donat la cara amb un equip mermat, amb dos jugadors sèniors de baixa. I en un segon partit, en el qual ja es nota l’esforç, vam donar la cara. Amb algún jugador tocat… i en moments concrets vam tenir les nostres opcions. Menys que ells, perquè ells van tirar dos penals…

P- Un que no ho era…

J.CARLES- I evidentment això també… però les ocasions hi van ser. Per tant, dir als nostres aficionats que ens hem de sentir orgullosos dels nostres jugadors perquè ho van donar tot i van fer un hoquei de gran nivell.

P- Va fer la sensació, fins i tot, que a la segona part el Barça estava inquiet i preocupat perquè no es podia acabar de desenpellegar de l’IHC.

J.CARLES- Si. Crec que ells des de l’inici sabien que l’Igualada és un rival incòmode. Bé. Això em satisfà, no?. Que sàpiguen que s’han hagut d’exprèmer al màxim per poder-nos guanyar. Res, ara a pensar només en el pròxim partit. I dic només en aquest per no pensar en tota l’eliminatòria. Crec que ens hem de centrar en fer un bon partit com els que hem fet fins ara i esperar que el factor pista ens ajudi a superar aquest mig mil.límetre que ens ha faltat. Serà difícil, perquè guanyar al Barça serà complicat i amb una final, encara ho és més. Però hem d’omplir les Comes i hem de xalar de valent perquè els nanos s’ho mereixen.

P- Alguna preocupació per aquest tercer partit?. Peqruè hauran passat molt poques hores, no és ni dimarts ja és avui mateix.

J.CARLES- Home si. Estic preocupat. Però bé. Són les cartes que tenim a les mans i hem de jugar amb aquestes. Per tant, molt de sacrifici i disciplina a l’hora de jugar en equip. Estar units per intentar-los guanyar. I això ho dic amb molta modèstia i humilitat perquè ells són millors que nosaltres, però ho han de demostrar.

EL JÚNIOR DENUNCIA COMPORTAMENTS POC ESPORTIUS AL CAMPIONAT DE CATALUNYA

El júnior A del Petromiralles IHC ha decidit retirar-se aquest matí del campionat com a denuncia del que han considerat manipulacions d’un dels clubs participants (el GEiEG). Per aquest motiu els jugadors s’han equipat pel partit de la jornada d’aquest diumenge contra el castellet però just després de treure de centre ha agafat la bola, li han lliurat a l’arbitre i han abandonat la pista.

Els fets que es denuncien i que han provocat aquest situació arrenquen ja el mateix divendres quan un dels dos equips del GEiEG presenten un llistat de targetes de tota la temporada o increible o incomplert (només 1 targeta blava en tot un any). A això s’hi afegeix la poc defensable decisió de col.locar els dos equips del club gironí al mateix grup. Malgrat tot els responsables de l’equip decideixen seguir per no afectar la competició. A banda de resultats estranys que porten males sensacions la gota que fa vessar el got és la denuncia que fa el Cerdanyola quan descobreix que els dos equips del GEiEG compateixen el mateix porter reserva. El conjunt vallesà va presentar un recurs que s’ha examinat aquest diumenge a la mateixa hora, per cert, que es jugaven les semifinals (amb la qual cosa d’haver-lo acceptat s’haurien hagut repetit els partits amb uns altres participants). El comité de competició ha decidit finalment no admetre el recurs per la única raó, única, que s’havia presentat fora de termini. Cap referència a si la situació del porter clonat era irregular ni tampoc cap pas endavant per sancionar d’ofici una pràctica irregular de totes totes. Vist això l’expedició igualadina (tècnics, jugadors, pares, delegats i directiva) han decidit fer un acte de protesta i no jugar el partit que els corresponia en aquesta jornada final, això si després d’explicar-ne primer els motius al rival, que era el Castellet. Per cert que hi ha hagut encara una altra protesta molt significativa. Quan els dos equips del GEiEG han jugat pel tercer i quart lloc tot el públic ha abandonat el pavelló. A la final el barça, nou campió, s’ha imposat al Mataró.

A les pròximes hores l’IHC enviarà documentació sobre el perquè de la protesta a tots els estaments i clubs implicats.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *