ENSURT MARÍN

Definitivament Raül Marín no està tenint gens de sort en aquest tram final de temporada. Just quan tornava a entrenar-se amb una certa normalitat després de l’esquinç al turmell que li ha impedit disputar els últims partits de la Ok Lliga i del play-off,  aquest dilluns ha tornat a fer-ser mal en el turmell afectat. Ha estat a més molt al final de la sessió preparatòria. Només faltaven 20 segons per acabar quan el doble 9 del PROINOSA Igualada ha caigut a terra i s’hi ha quedat estirat pel dolor. El mateix Marín ha reconegut a la mevaweb que ha tingut  molt mala sort i que ara toca esperar: "Si, si, és el mateix turmell. De moment està inflat.  Demà veurem. Esperem que no sigui res" . Aquest dimarts es veurà l’evolució del turmell i si el jugador podrà seguir entrenant o haurà de descansar per precaució.

Marín, que està cridat a ser un dels homes importants per l’equip la temporada que vé, ha estat un dels principals damnificats per la plaga de lesions que ha perseguit el primer equip (i també a la base, per exemple Albert Lòpez es va lesionar just quan habia de substituir LLuís Tomàs, que també estava de baixa). En aquests moments gairebé la meitat de la plantilla estan en mans de metges i preparadors. O bé perquè estan a l’espera de solucionar problemes físics (Navarro i Edu, per exemple) o estan lluitant per superar lesions (com Busquets i el mateix Marín). Una vegada més el paper del planter apareix com a fonamental per poder seguir treballant. Aquest dilluns han estat els júniors Albert Lòpez i Jordi Truyols els que han reforçat el primer equip.

Mentrestant l’Albert Balagué segueix sent l’únic integrant de la plantilla 2008-2009 que continua en competició. En aquest cas a  Portugal on el seu equip actual, el Benfica de Lisboa, ha vist com l’Oliveirense li empatava la sèrie del play-off de semifinals imposant-se per 1 a 0 a Oliveira d’Azemeis. Al partit d’anada os encarnados havien golejat per un claríssim 5 a 0. El partit de desempat, que donarà el passaport a la final, es jugarà aquest  dimecres a les 9  a la pista benfiquista. Mentrestant el Portu ja està classificat per aquesta final. L’actual campió de la lliga portuguesa va eliminar al Juventude de Viana per 4 a 3 també al tercer partit.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *