SHUM 2 – PROINOSA IHC 6. FORA, IGUAL QUE A LES COMES

Victòria clara del PROINOSA Igualada en la seva visita a la pista del Shum Maçanet, en el tercer partit de preparació, el primer com a visitant. L’IHC ha mantingut els elements claus del seu joc en els anteriors enfrontaments a les Comes: alta intensitat defensiva (la progressió del sempre creatiu Marín en aquest sentit n’és el millor exemple), ritme constant i ambició ofensiva. I tot i jugar fora, encara els ha millorat. Fins al punt que en alguns moments l’equip ha jugat de manera extraordinària a hoquei, amb alguns gols meravellosos com els 2 de l’Edu Fernàndez. 

El partit ha tornat a jugar-se a tres parts, de 20 minuts en aquesta ocasió. A la primera el PROINOSA ha estat una autèntica piconadora (0 a 4 ). A les altres dues el domini arlequinat s’ha matisat una mica (1-0 i 1-2). Per tercer cop Joan Carles ha variat el cinc de sortida: Balagué, Creus, Busquets, Marín i Pelicano. Els dos porters s’han repartit els minuts i han tornat a estar molt segurs. Balagué ha deixat la porteria a zero i Tomàs ha estat molt encertat aturant dos penals. Els gols els han fet l’Edu (2), Pelicano (2), Navarro i Busquets. De tota manera l’IHC podria haver augmentat amb facilitat el marcador perquè ha disposat de moltes oportunitats, entre elles dos penals que no s’han aconseguit transformar.

Ara els jugadors tindran festa fins dilluns quan reprendran els entrenaments, amb una sessió doble, per preparar els dos partits previstos. dijous contra el Mataró a les Comes i dissabte contra el Noia a l’Ateneu Agrícola de Sant Sadurní.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *